Pluspunten
snel, goedkoop, vriendelijk personeel
Verbeterpuntenzou ik zo gauw niet weten, ga zo door!
Pluspunten
Heldere webshop, snel geleverd.
VerbeterpuntenIk heb 300 grams besteld, maar dunner papier gekregen. Daar ben ik écht helemaal niet blij mee. Hoe gaan we dit oplossen?
Pluspunten
Zeer goed geholpen met aanleveren van juiste bestand, snelle opvolging op vragen via mail en snelle, correcte levering!
Pluspunten
Snelle en correcte aflevering.
Verbeterpunten.
Pluspunten
Gewon een heel goed bedrijf
VerbeterpuntenOp deze voet doorgaan
Pluspunten
n..vt.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snelle en nette levering. Ondanks bord langer dan 2,90m, in tegenstelling tot wat verteld is, toch keurig netjes twee borden van gelijke lengte ontvangen, zoals eigenlijk gewenst.
VerbeterpuntenBoorgaten niet vergeten wanneer daar om gevraagd is. Geadviseerd een extra set afstandhouders bij te bestellen, terwijl er al een extra set bijgeleverd werd. Maar kwam toch goed van pas. Verder nog veel bramen aan de sneden.
Pluspunten
goed product voor een betaalbare prijs
Pluspunten
geweldig personeel erg klantvriendelijk en bereid om te helpen
Verbeterpunten-
Pluspunten
Gewoon een goed product geleverd tegen een goede prijs.
Pluspunten
Nadat de bestelling verkeerd was bedrukt (voorzijde t shirt ipv achterzijde) is er adequaat een oplossing gekomen. Prettige communicatie
VerbeterpuntenOok voor T-shirts zou het fijn zijn als een spoedbestelling mogelijk is.
Pluspunten
Pluspunten
Super snel, met super service!
Pluspunten
Mooie website - gebruiksvriendelijk
VerbeterpuntenTwee vlaggen besteld in één order. Eén van de twee kwam drie dagen later aan dan de andere (na het moment waarvoor ik hem had willen gebruiken). Daarvoor nog gebeld, het product zou op zaterdag geleverd worden, dat werd ineens en zonder melding maandag (te laat dus).
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer