Pluspunten
Mooie website - gebruiksvriendelijk
VerbeterpuntenTwee vlaggen besteld in één order. Eén van de twee kwam drie dagen later aan dan de andere (na het moment waarvoor ik hem had willen gebruiken). Daarvoor nog gebeld, het product zou op zaterdag geleverd worden, dat werd ineens en zonder melding maandag (te laat dus).
Pluspunten
Mijn bestelling was bij levering niet zoals verwacht. Dit kwam door een fout van mijzelf echter kreeg ik van drukwerkdeal een hele goede oplossing aangeboden. Dit terwijl zij niet verantwoordelijk waren. Echt top!!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
prijs/kwaliteit
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Duidelijke site. Snelle afhandeling
Pluspunten
Alles is goed vindbaar en je kunt snel bestellen. Daarnaast houden ze een levertijd aan, maar vaak komt het product eerder dan ze aanhouden, altijd weer prettig :)
VerbeterpuntenHet is voor mensen die niet in de grafische wereld werken nog wel een beetje lastig om de juiste producten te bestellen.
Pluspunten
Snelle reactie op chat. Mooie produkten
Pluspunten
Prijs/kwaliteit. Voor deze bestelling was ik altijd erg fan van Drukwerkdeal. Makkelijk bestellen, fijn om zelf eea te kunnen controleren en relatief snelle levertijden. Echter, de laatste bestelling was een drama. Vlaggen zonder systemen. Vervolgens worden er te weinig systemen via koerier geleverd (waarbij ik bijna moest afdwingen dat die kosten voor drukwerk kwamen en niet voor ons) vervolgens waren het te weinig systemen. Hierdoor is onze planning dermate onder druk komen te staan dat we eea maar net op tijd hadden staan.
VerbeterpuntenZorg ervoor dat zendingen als 1 pakket worden verzonden, zeker wanneer het om express-leveringen gaat. Wanneer iets misgaat, los het dan direct goed op. Bied ook excuus aan. En bied gelijk aan het kosteloos op te lossen.
Pluspunten
Goed en snel
Aanleveren van bestanden verloopt niet soepel via bijvoorbeeld Mozilla Firefox
Bezorging via PostNL zeer slecht. Bezorging steeds te laat en na sluitingstijd winkel. Kleurafwijking bij briefpapier en enveloppen welke bij elkaar horen.
Pluspunten
Gewoon heel fijn om met jullie samen te werken.
Pluspunten
X
VerbeterpuntenIk lever een bestand aan in zwart/wit en krijg gewoon soort van sepiaposter thuis gestuurd. Veel te veel rood in het zwart. Ik heb deze poster eerder afgedrukt voor goedkoper en betere kwaliteit. Iig de kleuren die het zouden moeten zijn. Hiervoor hoef je zelfs geen fotograaf te zijn om dit te zien.
Pluspunten
Goede prijzen, goede levering en ik was onder de indruk van de kwaliteit.
VerbeterpuntenOp dit moment geen verbeterpunten.
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenWaardeloze kwaliteit geleverd, zeer slecht gedrukt shirt.
Pluspunten
Dik tevreden. Snelle levering en goede nazorg
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer