Oplossing bij vertraging pakket

In eerste instantie geen goede ervaring met de klantenservice, maar uiteindelijk hebben ze het pakket kosteloos loten herdrukken en het probleem goed opgelost! Bestelling 13196538

Zeer positief. Snel handelen, professioneel en goede ondersteuning. Zeer tevreden

Uitstekende klantenservice

Toen een pakketje niet bezorgd was, heeft de klantenservice meteen gezorgd voor gratis nieuw drukwerk. Geweldig!

Lekker makkelijk, snel geregeld en mooie materialen!

Al jarenlang mijn vaste drukwerk partner!!!

Het gemak van aanleveren, de uiterst vriendelijke helpdesk en de uitstekende service maakt het dat ik al heel wat jaren op deze drukwerk partner kan bouwen!!!

Uitstekende kwaliteit product, snel geleverd

Heb een order geplaatst voor 320 g/m² fleece colsjaal met full colour bedrukking. Ik was verrast door de mooie zware kwaliteit van de fleece en de kwaliteit van de bedrukking. Mijn enige punt van kritiek is de maatvoering. Er staat dat het "one size fits all" is, maar de colsjaals zijn vrij strak (dus lastig om aan te doen over de wat grotere volwassen hoofden) en lang (waardoor er een dikke "gevouwen" laag ontstaat en de print op een groot deel van de colsjaal niet zichtbaar is). Mijn advies zou zijn om de colsjaal wat breder en iets korter te maken. Voor nu, als u bestelt, houd de print die u leesbaar/zichtbaar wilt houden dus beperkt tot het bovenste deel van de colsjaal, en houd er rekening mee dat voor volwassenen u de colsjaal misschien wat zult moeten rekken voor gebruik. Express levering gekozen; was binnen de aangegeven tijd in huis!

Heel goede service!

Klantvriendelijk & behulpzaam!

Super snelle levering van prima kwaliteit

Voor een opendag had ik een bouwhekdoek nodig. Zelf kon ik mijn ontwerp aanleveren via de site. Dit ontwerp is netjes afgedrukt en op tijd geleverd.

Perfect gedrukt snel geleverd

Aanleveren ging soepel en het was er snel en ziet er mooi uit!

Mooi drukwerk

Mooi drukwerk, van het weekend kijken hoe het plakken gaat

Snelle levering, jammer dat er geen kwaliteitscontrole wordt gedaan

Vlaggen werden snel geleverd, helaas geen melding gekregen dat logo-bestanden te klein waren. Nu dus vlaggen die voor een deel "blurry" zijn.... Zonde.

slechte site

Zeer trage webite, aanleveren van bestanden niet mogelijk.

Kwaliteit en service!

Drukwerkdeal levert al jaren producten van alle soorten en maten met hoge kwaliteit voor ons. Snelle levering en goede service staat hierin centraal. Zeer tevreden!

Altijd goed drukwerk

De producten van Drukwerkdeal zijn altijd van goede kwaliteit. De klantenservice is goed bereikbaar. De service is goed. Als er iets niet goed is aangeleverd, wordt dat netjes aangegeven.

Snelle levering, goede produkten en goede ondersteuning

zeer positieve ervaringen met Drukwerkdeal

Goede kwaliteit en prijsverhouding

Visitekaartjes en magneetstickers besteld. Snel geleverd en goede kwaliteit!

TOP!

He Suus! Ik had een klein foutje op jullie site ontdekt en jij waardeert dat met gebak! Echt top! Was niet mijn insteek, maar wel erg lekker dat oplettendheid zo bij jullie wordt gewaardeerd! Ik zal in de toekomst zeker scherp blijven en jullie voorzien van feedback mocht ik tegen iets aanlopen. Top bedrijf!

Super mooi! En snel geleverd

Alles vrij duidelijk hoe aan te leveren. Sneller geleverd dan gevraagd. Mooi heldere afdruk. Kortom tevreden!

Altijd snelle service en goede kwaliteit.

Dit keer heb ik flyers en posters besteld. Deze waren de volgende dag al binnen en zagen er prachtig uit zoals ik gewend ben van Drukwerkdeal.

Duidelijke website, prima product

Duidelijke website, prima product

Goed product en snel geleverd

De kaartjes zijn stevig, mooi gedrukt en Goede kwaliteit

Snel besteld, snel geleverd.

Enveloppen besteld, in website duidelijk qua uitvoering en afmetingen.

Product voldoet aan de verwachting

Product voldoet aan de verwachting Waardering was hoger geweest indien op tijd geleverd

Snelle service en prima kwaliteit

Wij bestellen regelmatig (relatief lage oplages) folders bij Drukwerkdeal. Altijd snel geleverd en ook de support in geval van technische vragen, vind ik goed. Zeer tevreden dus!

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer