In eerste instantie geen goede ervaring met de klantenservice, maar uiteindelijk hebben ze het pakket kosteloos loten herdrukken en het probleem goed opgelost! Bestelling 13196538
Beste Marc, Bedankt voor je eerlijke review en erg vervelend dat de zending nog niet is aangekomen. We hebben inmiddels hierover contact via de email dat het onderzoek is opgestart en geïnformeerd over de status van jouw zending. We houden hierover contact via de email over de status van de levering en om dit samen soepel op te lossen! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Originele beoordeling
Order is al een een week 'vast blijven hangen' in de trackinglink. En net als vorige week krijgen we ook deze week van de klantenservice te horen; 'het zal deze week vast binnenkomen'. Er wordt geen onderzoek gestart of enige actie vanuit klantenservice. Bestelling 13196538
Zeer positief. Snel handelen, professioneel en goede ondersteuning. Zeer tevreden
Beste Susan, Enorm bedankt voor deze mooie review, hier zijn wij erg blij! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Toen een pakketje niet bezorgd was, heeft de klantenservice meteen gezorgd voor gratis nieuw drukwerk. Geweldig!
Beste Andrea, Bedankt voor deze mooie review en complimenten. Fijn dat het goed is opgelost! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Lekker makkelijk, snel geregeld en mooie materialen!
Beste Choukri, Bedankt voor deze mooie review en complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Het gemak van aanleveren, de uiterst vriendelijke helpdesk en de uitstekende service maakt het dat ik al heel wat jaren op deze drukwerk partner kan bouwen!!!
Hi Isabella, Bedankt voor deze geweldige review! Heel fijn om te horen dat je al zo lang blij met ons bent. Wij zijn ook heel blij met jou als klant. We zien alweer uit naar je volgende bestelling! Bedankt voor het vertrouwen in www.drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Heb een order geplaatst voor 320 g/m² fleece colsjaal met full colour bedrukking. Ik was verrast door de mooie zware kwaliteit van de fleece en de kwaliteit van de bedrukking. Mijn enige punt van kritiek is de maatvoering. Er staat dat het "one size fits all" is, maar de colsjaals zijn vrij strak (dus lastig om aan te doen over de wat grotere volwassen hoofden) en lang (waardoor er een dikke "gevouwen" laag ontstaat en de print op een groot deel van de colsjaal niet zichtbaar is). Mijn advies zou zijn om de colsjaal wat breder en iets korter te maken. Voor nu, als u bestelt, houd de print die u leesbaar/zichtbaar wilt houden dus beperkt tot het bovenste deel van de colsjaal, en houd er rekening mee dat voor volwassenen u de colsjaal misschien wat zult moeten rekken voor gebruik. Express levering gekozen; was binnen de aangegeven tijd in huis!
Beste Wiep, Bedankt voor de moioe review en feedback, hier zijn wij erg blij mee! Wij bieden de colsjaals aan met een diameter van 48 cm, dit is een 'standaard' formaat. Vervelend om te horen dat deze niet geschikt zijn voor de wat grotere volwassen hoofden. Het bovenstaande gedeelte van de colsjaal is bedoelt voor over de mond en de neus, daar zal de bedrukking dus inderdaad beter zichtbaar zijn dan bij de rest van de sjaal. Fijn dat de levering goed is gegaan! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijk groeten, Marian Webcaer Specialist
Klantvriendelijk & behulpzaam!
Beste Dorinda, Bedankt voor deze mooie review, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Voor een opendag had ik een bouwhekdoek nodig. Zelf kon ik mijn ontwerp aanleveren via de site. Dit ontwerp is netjes afgedrukt en op tijd geleverd.
Beste Lucien, Enorm bedankt voor deze mooie review, hier zijn wij erg blij mee! Fijn dat het bouwhekdoek op tijd en correct is afgeleverd. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Aanleveren ging soepel en het was er snel en ziet er mooi uit!
Beste Jaap, Bedankt voor deze mooie review en complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Mooi drukwerk, van het weekend kijken hoe het plakken gaat
Hallo Tim, Dat is een flinke sticker die je gaat plakken! Ik heb een link voor je met wat handige tips over hoe je de sticker het best kunt plakken: https://www.drukwerkdeal.nl/nl/blog/show/tutorials/stickers-plakken-in-4-stappen-zo-blijft-je-sticker-op-elke-ondergrond Nu kan het niet meer mis gaan! Bedankt voor jouw review en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Vlaggen werden snel geleverd, helaas geen melding gekregen dat logo-bestanden te klein waren. Nu dus vlaggen die voor een deel "blurry" zijn.... Zonde.
Hi Aniek, Bedankt voor jouw review, wat ontzettend jammer dat de vlaggen niet naar tevredenheid zijn. Ik heb je gemaild met wat extra uitleg en een voorstel, ik hoop spoedig van je te horen! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Zeer trage webite, aanleveren van bestanden niet mogelijk.
Hallo Henk, Dank je wel voor jouw review. Wat jammer dat er een vertraging op onze website zat waardoor je jouw bestand niet kon aanleveren, mijn excuus voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Gelukkig heeft mijn collega je kunnen assisteren met het bestand, hopelijk zijn de stickers helemaal naar tevredenheid! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Drukwerkdeal levert al jaren producten van alle soorten en maten met hoge kwaliteit voor ons. Snelle levering en goede service staat hierin centraal. Zeer tevreden!
Hallo Jasno, Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons drukwerk en snelle levering. Bedankt voor deze mooie beoordeling en complimenten! We helpen je graag weer bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
De producten van Drukwerkdeal zijn altijd van goede kwaliteit. De klantenservice is goed bereikbaar. De service is goed. Als er iets niet goed is aangeleverd, wordt dat netjes aangegeven.
Hallo Miranda, Enorm bedankt voor deze review en complimenten! Super om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en onze service. Hier worden we blij van! We kijken nu al uit naar je volgende bestelling. Met vriendelijk groet, Saskia Webcare Specialist
zeer positieve ervaringen met Drukwerkdeal
Hallo Ria, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons drukwerk en onze service. We kijken nu al uit naar je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Visitekaartjes en magneetstickers besteld. Snel geleverd en goede kwaliteit!
Hallo Manuel, Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons drukwerk en snelle levering. Bedankt voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen! We helpen je graag weer bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
He Suus! Ik had een klein foutje op jullie site ontdekt en jij waardeert dat met gebak! Echt top! Was niet mijn insteek, maar wel erg lekker dat oplettendheid zo bij jullie wordt gewaardeerd! Ik zal in de toekomst zeker scherp blijven en jullie voorzien van feedback mocht ik tegen iets aanlopen. Top bedrijf!
Hallo Arnoud, Bedankt voor je feedback en het plaatsen van deze review! Wij waarderen je feedback enorm en je feedback is doorgegeven. De taart is onderweg, eetsmakelijk alvast! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Beste Arie, Bedankt voor het plaatsen van de review, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare specialist
Alles vrij duidelijk hoe aan te leveren. Sneller geleverd dan gevraagd. Mooi heldere afdruk. Kortom tevreden!
Beste Frank, Bedankt voor het plaatsen van deze top review. Mooi om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en kwaliteit. Graag tot de volgende keer en bedankt voor het vertrouwen in drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Dit keer heb ik flyers en posters besteld. Deze waren de volgende dag al binnen en zagen er prachtig uit zoals ik gewend ben van Drukwerkdeal.
Beste Desiree, Bedankt voor deze mooie 10, hier zijn wij erg blij mee! Wat een prachtige flyers en posters heb je gemaakt. Heel veel succes met je expositie in April! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Duidelijke website, prima product
Beste Marle, Bedankt voor deze mooie review, kort maar zeer krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
De kaartjes zijn stevig, mooi gedrukt en Goede kwaliteit
Beste John, Bedankt voor deze mooie review, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Enveloppen besteld, in website duidelijk qua uitvoering en afmetingen.
Goedemorgen, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Product voldoet aan de verwachting Waardering was hoger geweest indien op tijd geleverd
Hallo Monique, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Wij bestellen regelmatig (relatief lage oplages) folders bij Drukwerkdeal. Altijd snel geleverd en ook de support in geval van technische vragen, vind ik goed. Zeer tevreden dus!
Hallo Carla, Bedankt voor het plaatsen van deze top review. Mooi om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en kwaliteit. Graag tot de volgende keer en bedankt voor het vertrouwen in drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer