Pluspunten
Fijn dat ik nou ook via m'n Mac in een keer kan aanleveren van bestanden.
VerbeterpuntenBanners in het verleden was een fiasco. Dat is passé maar blijft nog wat hangen, was jammer.
Pluspunten
Snelle levering en prima kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering en goede kwaliteit voor een fijne prijs!
Pluspunten
Snelle communicatie per mail. Product ben ik erg tevreden over. Prijs/kwaliteit ook!
VerbeterpuntenX
Pluspunten
- Snelle levering - Mooi drukwerk
Pluspunten
Super makkelijk bestellen, goede communicatie, constant op de hoogte gehouden van het product, wordt schijnbaar gecontroleerd (goede zaak) en heel snel geleverd!
VerbeterpuntenVoor een eerste keer moest ik wel even zoeken hoe het e.e.a. werkte.
Pluspunten
Goede kwaliteit t-shirt voor een redelijke prijs. Makkelijk te bestellen. Goede feedback via de mail tijdens het proces.
VerbeterpuntenHet pakketje kwam een dag later dan beloofd.
Pluspunten
Zeer goede klantenservice en communicatie, daar kunnen veel bedrijven wat van leren!
Pluspunten
Snel, duidelijk en hulpvaardig
VerbeterpuntenMijn flyer werd niet recht afgedrukt (marge links - rechts)
Pluspunten
- Duidelijke website - Makkelijk alles zelf te regelen - Snelle reacties op vragen - Vandaag besteld overmorgen in huis - Klant zeer te spreken over kwaliteit
VerbeterpuntenJe kan extra betalen voor levering op bepaalde tijdstippen. Product was half elf binnen zonder extra betaling, dus vraag me af of dat extra betalen voor specifieke levering nog wel nodig is.
Pluspunten
bij een aanvullende vraag meedenken
Pluspunten
snel efficiente workflow
Verbeterpunteneen email met "uw bestelling is verzonden" betekent niet dat de gehele bestelling is verzonden. Hier zou deellevering oid moeten komen
Pluspunten
Snel en duidelijk. Fijn.
VerbeterpuntenProduct was op de hoeken licht beschadigd. Beter verpakken of een 'voorzichtiger handelen' (mogelijk de bezorgdienst).
Pluspunten
Op tijd aangeleverd! Goede kwaliteit
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
Vinden het ook leuk mee te denken. In mijn geval stansen in de kaft van mijn boek
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer