Pluspunten
Ik heb de afgelopen twee weken verschillende productie bij jullie besteld. op sommige punten ging het heel goed en op andere punten weer helemaal niet. Zo lukte het mij niet om de file te uploaden via jullie site, zelfs niet als ik de instructies opvolgde. Daardoor heb ik de bestanden gemaild. Hoewel ik het wel duidelijk in de mail heb aangegeven zijn bestanden verwisseld waardoor ik een bestelling van 1000 flyers kreeg met de verkeerde afbeelding, erg zonde. Gelukkig hebben jullie het wel snel opnieuw geleverd. Daarnaast heb ik flyers besteld waarvan de afbeelding niet in de juiste kwaliteit was. Dit hebben we aangepast waardoor de gewenste leverdatum niet meer gehaald kon worden. Jullie hebben er alles aan gedaan om het op tijd te leveren en hebben mij hier goed van op de hoogte gehouden. Helaas heeft Post NL uiteindelijk verzaakt en hebben we het niet meer op tijd gekregen wat erg jammer is omdat jullie zo jullie best hebben gedaan om het op tijd te leveren. De flyers moesten mee naar het buitenland voor een beurs. We hebben het nu naar een drukker in Spanje gestuurd om het daar op te halen.
Pluspunten
Duidelijke prijsindicatie en wat zij op het moment beschikbaar hebben
VerbeterpuntenGraag zou ik meer informatie hebben ontvangen over het aanpassen van een logo
Pluspunten
Snelle levering en goede klantenservice.
VerbeterpuntenControleer alle bestellingen voordat ze in de verzenddoos gaan. Nu al twee keer teruggestuurd omdat 1. scheef opgespannen 2. compleet verkeerde kleur afgedrukt.
Pluspunten
Klachten worden altijd heel goed behandeld
Pluspunten
Snelle levering en betaalbaar. Netjes geholpen/ondersteund.
VerbeterpuntenMoeilijk uploaden bestanden in juiste formaat. Niet iedereen heeft juiste programma's beschikbaar. Template zou makkelijk zijn.
Pluspunten
mooi doek, netjes afgeleverd, duidelijk.
Pluspunten
Goed bereikbaar voor vragen en personeel helpt goed
Verbeterpuntenkennelijk is de voorraad niet goed zichtbaar in de beschikbare systemen. Mijn order is 4 keer veranderd omdat de dag erna bleek de betreffende kleur niet leverbaar of niet op voorraad te zijn. Uiteindelijk had ik bijna de spullen niet op tijd gehad ook al waren ze ruim van te voren besteld.
4 medewerkers gesproken nav een bestellling bedrukte bierglazen en niemand wist een bevredigend antwoord te geven op mijn vraag. Er was ook geen onderling contact geweest mbt die vraag en men wist dus totaal niet van elkaar wie waar mee bezig was. Bij levering van de glazen was een aantal gesneuveld tijdens transport. Niet erg handig als het een spoedlevering is en je geen tijd meer hebt om de bestelling te retourneren. Dus uiteindelijk de volle mep betaald terwijl 25% kapot was...
Beter via de website laten zien of je wel/geen lijntjes op het schrijf/notitieblok hebt. En of er mogelijkheid is tot gaatjes in het blok.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer