Pluspunten
Kwaliteit drukwerk
VerbeterpuntenProbeer toch wat te doen aan je prijs. Soms is je concurrent helaas duurder en da's jammer.
Pluspunten
Zeer behulpzaam en snel in zowel reageren als leveren!
VerbeterpuntenIk had graag eerder ontdekt dat jullie deze service ook boden dan had ik al veel eerder gebruik gemaakt van deze dienst.
Pluspunten
omdat er in eerste instantie een fout was gemaakt bij het drukken van het spandoek is dit snel, zorgvuldig en schappelijk opgelost
Als je een service opneemt waar je extra geld voor vraagt (in mijn geval spoed levering), dan verwacht ik ook dat het er dan op tijd is. bijna een week na afgesproken tijdstip kreeg ik het bestelde materiaal binnen.
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenAnder verzendbedrijf - Post nl is niet meer betrouwbaar
Pluspunten
Had een fout gemaakt in het aan te leveren bestand. Zij namen meteen contact op en gaven aan hoe dit op te lossen. TOP ! Site overzichtelijk en duidelijk bij bestellen. Snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering Makkelijke vormgeving
VerbeterpuntenZorg ervoor dat een concept ontwerp bewaard blijft zodat je niet opnieuw hoeft te beginnen
Pluspunten
Info gevraagd over aanlevering: prettig geholpen. Gratis digitale proefdruk voor t-shirts: Goed geholpen en een beter geschikte kleur kunnen uitzoeken. T-shirts mooi bedrukt en op de goede positie van het shirt.
VerbeterpuntenEr wordt gewerkt met kleurenprofiel Fogra27 en deze veroudert. In dit profiel zit bijv niet de kleur bloedrood. De instructies bij het pdf-profiel (PDF-X-1a-2001) kiezen zijn verwarrend omdat je met deze instructies geen kleurenprofiel kan insluiten.
Zorg dat je spullen op tijd kan leveren!
Pluspunten
Veel aanbod, veel mogelijkheden voor een leuke prijs
VerbeterpuntenLaat de klant een voorbeeld zien - in dit geval T-shirts - met eigen bedrukking. Bij mij is het fout gegaan en is het eind resultaat niet naar verwachting
Pluspunten
Op zich steekt het netjes in elkaar. Prijs is niet scherp, maar service was de eerste keer goed.
VerbeterpuntenKlachten management. Ik had een telefonisch een order gedaan. Ik gaf aan geen tijd te hebben en haast en vroeg of ze een eerdere hoodie order van mij exact willen kopiëren voor t-shirts. Een steekproef op de factuur en de tas zag er prima uit. Uiteindelijk heb ik alle shirts voor mijn marketing team 2 maten te klein gekregen en waren we dus anoniem op het event. Bij het doen van de klacht wordt er verscholen achter die ene regel dat je de offerte goed moet controleren. Persoonlijk vind ik het belangrijker dat iemand mij aan de telefoon verteld dat alles goed komt en ik op het juiste adres ben. Wanneer die belofte dan niet wordt waargemaakt wordt er via whats app en niet even met een belletje gezegd dat het je eigen schuld is. Slechte ervaring, ik kom niet meer terug. Kan het dus ook niet aanbevelen al was mijn eerste ervaring goed. Mijn gevoel zegt: Kan je niet op bouwen en dat schiet niet op, want events kun je niet over doen.
Pluspunten
Goede prijs en kwaliteit van de producten
VerbeterpuntenEven bellen als er iets mis is gegaan in het proces ipv wachten tot de klant erachter komt en moet bellen.
Pluspunten
Duidelijke website Veel mogelijkheden Prima service
Pluspunten
Ik twijfelde over het uiterlijk van onze flyer, heb gemaild met drukwerkdeal.nl en ben super goed geholpen, hierdoor is het resultaat top.
Pluspunten
drukwerk ziet er keurig uit, prijzen zijn zeer competitief.
Verbeterpuntenspoed leveringen zouden niet met de gewoon Post NL dienst verzonden moeten worden, dat slaat nergens op. onze spoed bestelling is 3 dagen te laat bezorgd wegens Post NL.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer