Pluspunten
Duidelijke site, goede aanwijzingen en verwijzingen! En leveren een top product.
VerbeterpuntenGeen idee? Wat mij betreft alles top gegaan!
Pluspunten
Prima website, makkelijk bestellen
VerbeterpuntenIk wil foto's met close-ups van het artikel dat ik bestel, inclusief zij en achteraanzicht (bijvoorbeeld om te zien hoe dik iets is, of om te zien hoe de standaard aan de achterkant eruit ziet). Bij de grafische vormgeving wil ik een tooltje op de website om nog nauwkeurig het beeld te kunnen positioneren (nu kan je dat alleen met de muis en dat is net niet nauwkeurig genoeg). In mijn bestelling is iets mis gegaan, ik had een display met standaard besteld, maar de standaard is niet geleverd.
Klantgerichtheid mag beter, chatfunctie fijn maar persoonlijk liever telefonisch contact.
Pluspunten
Prima bedrijf, werk ik al jaren naar tevredenheid mee.
Verbeterpunten1 bestelling kan verschillende levertijden hebben, waardoor meer dan 1 x keer bezorgd wordt, dit is verspilling, neem alles tegelijk mee, op de datum van de langste levertijd.
Pluspunten
Snelle levering. Geweldige kwaliteit
Pluspunten
Eenvoudige, snelle wijze van bestellen. Snelle levering. Prima kwaliteit drukwerk, met alleen iets kleurverloop. Uitstekende verhouding prijs-kwaliteit.
VerbeterpuntenDe ontwerptool is erg gericht op technici, ook in taalgebruik, en niet handig als je een keer een stap terug wilt. Dan kun je alles zomaar kwijtraken. Gebruik van standaard sjablonen (bijvoorbeeld voor een ansichtkaart) in een eigen ontwerp heb ik niet kunnen ontdekken. Het zou makkelijk zijn als die onderdeel van de tool zouden uitmaken.
Pluspunten
Monsterpakket
Heb na klacht nog niets gehoord van Drukwerkdeal. Er is wel aangeboden een goede oplossing te bieden. Fout ontstaan door klant geen controle op drukwerk te bieden. Achteraf tegenvallen niet meer te herstellen.
Pluspunten
Doen ontzettend veel moeite het verzoek van de klant na te komen. Ben heel erg door hen geholpen, ondanks dat ik zelf te laat had besteld werd er toch alles aan gedaan op tijd te leveren. Fantastisch!!
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Keulenstraat 4