Pluspunten
gemak en kwaliteit
VerbeterpuntenIn mijn geval duurde het 1 week voordat ik de bestelling kreeg. PostNL had het weer retour gezonden. Ik heb de vaste bezorger van PostNL gesproken en hij had geen pakket ontvangen.
De stap waarbij de opties "Leveren voor 10 uur 's ochtends / Leveren voor 12 uur 's middags" getoond worden behoeft wat mij betreft verbetering. Ik ging daar de mist in, omdat ik dacht dat ik daar een keuze móest maken én ik dacht dat het ging om het aanleveren van mijn bestanden aan jullie. Veel onduidelijkheid die me tweemaal 10 euro heeft gekost.
Pluspunten
Snelheid en duidelijke communicatie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel, makkelijk en dat voor een goede prijs.
Pluspunten
Snelle en makkelijke manier om drukwerk materiaal te bestellen.
VerbeterpuntenHet moment van afleveren was nog niet helemaal duidelijk, maar na contact met een collega was dit snel opgelost!
Pluspunten
nog sneller leveren dan gewenst!
Verbeterpuntenuuuuhm, heb ik niet
Pluspunten
Correcte uitvoering van de opdracht
Verbeterpunten5 spandoeken besteld maar wordt in twee keer geleverd. Een dag achter elkaar. Zou wat mij betreft beter in een zending kunnen.
Pluspunten
Zeer tevreden, goede kwaliteit en snelle levering
Pluspunten
Een zeer snelle levering van banners. Uitstekkende kwaliteit van 'doek'. Heldere communicatie per mail. Zeer tevreden.
VerbeterpuntenBedrijven kopen op factuur, bij drukwerkdeal.nl kost dat €7,50 extra. Dat vind ik behoorlijk. Het liefst zou ik zien dat bedrijven zonder meer kosten op factuur kunnen kopen.
Pluspunten
Meedenken, beoordelen van het ingezonden digitale bestand en daarover mailen.
VerbeterpuntenTe weinig ervaring. Maar misschien de mogelijkheid bieden om een afbeelding passend te maken binnen het kader. M.a.w. wanneer de verhouding niet 100% hoeft te zijn, de mogelijkheid bieden die binnen het kader aan te passen.
Pluspunten
De ochtend na de bestelling heb ik nog voor de email iz inproductiename gebeld met een specifieke vraag over type visitekaartje 3.000 stuks als onderdeel van een bestelling van bijna 400 euro. De medewerker zei glashard dat ik pech had en hij niets meer voor me kon betekenen. Toon was ik niet gewend van Drukwerkdeal. Totaal geen inlevering of erkenning dat beschrijving van product op de website wellicht ook niet hele,aal goed was.
VerbeterpuntenImago 'close to the customer' lijkt allemaal erg persoonlijk maar heb ik zo dis niet ervaren
Pluspunten
snel goedkoop en helder
Verbeterpuntenkwaliteit afwerking nog punt van zorg. Ronder stickers niet goed gecentreerd, visitekaartjes deels met snijtekens.
Pluspunten
Snel, je krijgt precies wat je gevraagd hebt en je wordt goed op de hoogte gehouden
Pluspunten
Heel snel en super kwaliteit
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Denken mee
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer