Pluspunten
zeer te spreken over de communicatie, de kwaliteit van het drukwerk en de snelheid van levering
Pluspunten
Prettig met deze bestelling kennis gemaakt met uw bedrijf. Een mooi afgedrukte foto op PVC, die er erg goed uit ziet, qua scherpte en kleur. Ik ben benieuwd hoe dit na enige tijd buiten hangen nog zo blijft.
VerbeterpuntenGeen negatieve reactie te bedenken, na deze eerste bestelling.
Pluspunten
Goede kwaliteit papier, snelle levering.
VerbeterpuntenAfwerking randen matig, enigzins rafelig.
Geen! Houden zo!
Pluspunten
Verwachtingen helder gemaakt.
VerbeterpuntenWel veel mails ontvangen in het hele proces.
Pluspunten
Reageren snel op terugbel verzoek. Door intern foutje bestelling later gemaakt maar hebben ze kosteloos spoedverzending vangemaakt.
VerbeterpuntenMisschien online editor aanpassen mbt de mail die ik kreeg over aanleveren bestanden terwijl ik dit al via de webbrowser had gedaan.
Pluspunten
Snelle levering en goede service
VerbeterpuntenKwaliteit van het drukwerk. Kom zelf uit een drukkers familie en vind de kwaliteit van het drukwerk matig.
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt,
Pluspunten
Altijd snelle levering en hoge kwaliteit.
Te duur
Keulenstraat 4