Pluspunten
snel, goede ondersteuning en adviezen
Verbeterpuntentotaal overzicht prijzen zou wel handig zijn. Zeker als ik met een klant bezig ben. Dit gaat voor ons makkelijker
Pluspunten
Reageerden gelijk toen ik geen files kon uploaden en levering is er niet door vertraagd ondanks hsndmatig invoeren, ook terugkoppeling over een lijn in het bestand was snel mrt vraagbof dit goed was. Top.
VerbeterpuntenDe site met firefox geeft nogal eens problemen.
Pluspunten
Zeer positief is de communicatie met dit bedrijf. In overleg was de bestelling zo geregeld! Zeker aan te raden!
Pluspunten
Snel, ook in reageren op vragen. Makkelijke tool. Pro-actief. Helemaal prima.
Pluspunten
product zag er top uit, precies zoals het voorbeeld aangaf en was erg goed verpakt bij levering (op verwachte leverdatum). Heel fijn!
Pluspunten
Als je belt word je altijd goed geholpen!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snel en goed handige website die makkelijk werkt.
VerbeterpuntenOok met gewone verzending binnen drie dagen geleverd. Dus niet adverteren met hoge bedragen om dat voor elkaar te krijgen. Is niet nodig.
Pluspunten
Betrouwbaar, kennis van product, telefonisch contact gaat snel en erg behulpzaam. Toppie
VerbeterpuntenSommige producten kunnen misschien sneller geleverd worden. Weet dat sommige producten moeten uitdampen maar dan net iets te lang
Waar-de-loze kwaliteit, véél te donker. Vorige opdracht moest ook al over, maar laat nu maar zitten. Dit is geen drukwerk maar rukwerk.
Pluspunten
Snel leveren met goede kwaliteit! Handige manier om via de site foto's up te loaden en in een format te plakken. Eerste oog ziet het er wazig en onscherp uit, echter is dit in het eindresultaat niet terug te zien. Prima!
VerbeterpuntenBeter format opstellen m.b.t. het uitbeelden van het voorbeeld van eindproduct.
Pluspunten
Heel mooi drukwerk, mooie kleuren, prima kwaliteit, goede prijs, snel geleverd, goede en prettige communicatie over de status van je bestelling, mijn eerste ervaring met Drukwerkdeal is uitstekend.
Pluspunten
Kwaliteitsvol Handig Goedkoop
VerbeterpuntenNiets. Sterker nog: Verscheidene mensen vroegen mij waar ik mijn stickers kocht, en ik heb ze allen doorverwezen zelfs!
Pluspunten
Goede design-app, nette afwerking, snelle afhandeling.
VerbeterpuntenOp scherm ziet design er toch iets anders uit dan in echt. Standaard proefdruk maken en toesturen? Mag dan ook best iets duurder zijn.
Pluspunten
Snelle levering, binnen verwachte tijd
VerbeterpuntenZeer slecht drukwerk. Ik zal niet terugkomen als klant
Het aantal stappen in het bestelproces mag wat minder.
Mijn bestelling is extra snel bezorgd, maar was bijna kwijt geweest. Omdat er geen afzender behalve PostNL op stond, en de geadresseerde het punt van PostNL was. Hierdoor was het pakketje uitgepakt door de medewerkers van het PostNL punt. Wellicht kan hier iets op bedacht worden, zodat het pakket beter traceerbaar is.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer