Pluspunten
Efficiente manier van werken
VerbeterpuntenWijze van feedback is verwarrend
Pluspunten
Perfecte kwaliteit, snelheid is top. Heel erg fijn dat het personeel meedenkt en alert is!!
VerbeterpuntenMindere grote aantallen van anzichtkaarten ook bestelbaar zijn.
Pluspunten
Ze helpen en denken goed mee over je drukwerk
VerbeterpuntenHet drukwerk van onze bedankkaartjes stond uit het midden (niet gecentreerd dus)
Sommige product communicatie op de site kan helderder.
Pluspunten
Jullie leveren snel en het zijn producten van goede kwaliteit. Ook het contact met de medewerkers verloopt soepel.
Pluspunten
zeer snelle levering en persoonlijke/vriendelijke (telefonische) service
Pluspunten
Ze zijn snel en goedkoop
VerbeterpuntenBeter aangeven wat wel en niet kan en wat wel en niet klopt. En als ze weten dat ze een fout maken dan niet met die kloot kortingsbonnen aankomen
Pluspunten
• Duidelijk webshop waar men snel drukwerk kan bestellen. • Informatie voor aanleverspecificaties • Prijzen zijn markt conform • Vriendelijke en accurate service
Verbeterpunten• Kwaliteit levering • Wees er bewust van dat lijm tijd nodig heeft om te drogen
Pluspunten
Overzichtelijke, professionele website en de levering was super snel!
VerbeterpuntenIndien het pakket moet worden afgeleverd op een ophaallocatie, vermeld gegevens van de persoon die de bestelling plaatste! Nu leek het alsof mijn pakket coor de afhaallocatie was bedoeld en heb ik gelukkig mijn kaarten ontvangen na lang zoeken.
Pluspunten
Ze hebben de vlag precies zo bedrukt zoals ik gevraagd had.
VerbeterpuntenIk had als opmerking geplaatst "zouden de kleuren ook blauw-wit kunnen in plaats van wit-blauw" en dat hebben ze helemaal goed gedaan, het resultaat was mooi, maar misschien hadden ze hier een kleine reactie op kunnen sturen dat ze dat inderdaad gingen doen.
Pluspunten
Site werkt super makkelijk. Je krijgt alles netjes op de tijd als aangegeven.
VerbeterpuntenKwaliteit. Van. De glasafwerking bij visitekaartjes. Niet goed. Na paar dagen. In portemonnee laat de glasfolielaag los aan de randen.
Door de wijze waarop het verstuurd wordt heeft het ontvangstpunt pakket bijna teruggestuurd. Kwam doorafzender = postbedrijf en kleine lettertjes...
Pluspunten
Goede uitleg op de website, overzichtelijke website
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer