Pluspunten
Altijd super kwaliteit voor een goede prijs. Blijft vernieuwen en inspireren.
VerbeterpuntenGa zo door! Meer keuze in papiersoorten zou voor mij een welkome toevoeging zijn!
Laatste bestelling twee fouten ben ik niet gewoon van dit bedrijf. Voor 1 fout ben ik in fout gesteld maar ga niet mee akkoord. Verbeteringspunen: fouten leren toegeven
Pluspunten
Service is top. Zelf een fout gemaakt bij de bestelling maar perfect en kostenloos opgelost. Kwaliteit is top, zowel de prints als het gebruikte papier zijn goed op orde.
Pluspunten
Super klanten service en dan met name de check die ze doen op mijn aangeleverde files. Hele duidelijke instructies/aanwijzingen/correcties
VerbeterpuntenDe website (content) is niet overal consistent. Dit gaf wat verwarring tijdens aanwijzingen van de klantenservice. Maar echt maar een klein minpuntje hoor. De site over het algemeen is top.
Pluspunten
Perfecte service. Telefoon wordt snel opgenomen. Zeer vriendelijk personeel en ook mijn mail wordt direct beantwoordt.
VerbeterpuntenHoe zet je zo'n ding (banner) op de juiste wijze op? Dat staat ergens onderaan de banner. Zou makkelijker zijn als je er los A4-tje/flyer bij doet ofzo.
Pluspunten
Snelle levering, producten zijn van goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.
Pluspunten
snelle levering , nette kwaliteit
Pluspunten
Hele goede en snelle levering en een gemakkelijke website
VerbeterpuntenDe hoeveelheid mailtjes rondom de bestelling bracht me erg in verwarring of ik nu wel of niet had besteld. Minder is duidelijker.
Gebruik maken van ophaal punten in de buurt! Is voor de wekende mens wel makkelijker.
Pluspunten
De communicatie en kennis van het personeel is super. Meerdere keren telefonisch goed geholpen.
VerbeterpuntenBetaling op rekening kost 7,50 euro, zou fijn zijn als dat kosteloos is, zodat zakelijke betalingen makkelijker afgehandeld kunnen worden.
Heel veel gedoe gehad! Jullie hadden postnl-punt als geadresseerde. Gevolg: 'voor mij' was er geen pakketje!
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer