Pluspunten
Klantgericht en goed geprijsd. Heb weleens een verkeerd aantal van een bestelling ontvangen, altijd netjes opgelost.
Pluspunten
Gebruikersvriendelijke ontwerpsoftware, snelle levering en mooie kwaliteit voor een prima prijs!
VerbeterpuntenDe mogelijkheid toevoegen om een concept op te slaan in de ontwerpsoftware. Nu moet je in één keer door van ontwerp naar bestelling, zonder de mogelijkheid om later het proces te hervatten. Ook zou ik de keuze voor gerecycled papier of karton (uitbreiding papierkeuze) fijn vinden.
Pluspunten
Vlotte en prima service.
Pluspunten
verkeerde bestelling gekregen maar toch nog alles aan gedaan om de bestelling voor het weekend bij mij te hebben top!
Pluspunten
Verschrikkelijk aardig en behulpzaam aan de telefoon.
VerbeterpuntenSecuurder werken. Had een voorbeeld gestuurd en daarna zijn 2 typefouten gemaakt. Werd mij verteld als ik voor 15.00 uur reageer, zou ik de volgende dag de bestelling thuis hebben. Wel voor 15.00 uur gereageerd, geen bestelling thuis.
Pluspunten
Goeie kwaliteit, prima prijzen.
VerbeterpuntenDe bestelprocedure is wat vreemd, eerst betaal je en daarna
Pluspunten
Overzichtelijke website. Snelle levering en vlotte communicatie met medewerkers bij vragen.
VerbeterpuntenNog te weinig ervaring met plaatsen van bestellingen bij drukwerkdeal.nl daardoor nog nergens tegenaan gelopen.
Pluspunten
Niks meer toe te voegen.
VerbeterpuntenDoorgaan zo!
Pluspunten
Vergeet niet de online-omgeving! Kan ik nu niet beoordelen, maar werkt hartstikke fijn. Simpel, eenvoudig in gebruik.
Pluspunten
We hebben een heel mooie zakelijke reiskoffer besteld met ons logo erop geweven. Ons aangeleverde logo voldeed niet helemaal, maar we kregen een super goed voorstel toegestuurd, waarvan we het verschil met ons eigen logo nauwelijks konden zien. Handig ook de communicatietool via het systeem. De koffer was er binnen no time. Mijn complimenten!!
Pluspunten
Alles is perfect gelopen. Informatie was duidelijk. Snelle levertijd. Goede kwaliteit product. Goed geïnformeerd over levertijd.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Prima kwaliteit! Ik was aangenaam verrast!
Pluspunten
Goede website. Werkt eenvoudig en snel.
VerbeterpuntenIk heb nog geen antwoord gekregen op mijn vraag die ik telefonisch heb gesteld. Iets meer duidelijkheid over wanneer ik een antwoord kan verwachten is prettiger.
Pluspunten
Het is inderdaad goedkoop. Bleek alleen duurkoop te zijn doordat het invoeren van bestanden te moeilijk is. Door onduidelijkheid kwam de bestelling dus verkeerd door.
VerbeterpuntenNooit iemand kleineren aan de telefoon. "U zult het wel WEER fout hebben gedaan" heeft er voor gezorgd dat ik NOOIT meer hier bestel.
Pluspunten
fijne drukkwaliteit, erg scherp, sterke kleuren
Verbeterpunten-Bij 4 bestellingen tegelijk is het mogelijk dat de bestellingen op verschillende momenten geleverd worden. Dat vond ik in mijn geval niet zo handig, omdat ik ineens 2 middagen thuis moest zijn om op een pakketje moest wachten. Ik had ze liever allemaal tegelijk gehad -sommige drukken komen donkerder of groener terug dan ik verwachtte
Pluspunten
Super makkelijk producten bestellen, levering eerder dan verwacht! Top bedrijf!
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan!
Pluspunten
ben tevreden hoor
Pluspunten
Niet duur, ziet er prima uit.
VerbeterpuntenGeen
Keulenstraat 4