Pluspunten
Simpel bestellen, snel en vakkundige drukwerk levering.
VerbeterpuntenIk zou graag samples van jullie papiersoorten hebben en voorbeelden van speciale afwerkingen zoals spot lak en laminaat etc...
Pluspunten
- Goede interface op website - Makkelijk zelf drukwerk aan te bieden - Goedkoop - Snel
Verbeterpunten-
Pluspunten
Altijd weer sneller dan verwacht en de kwaliteit valt nooit tegen. En als je een probleem hebt dan kun je altijd bellen, met een persoon die er ook verstand van heeft!!!!!
Pluspunten
Vriendelijk personeel. Doen er alles aan om goede service te leveren. Staan open om mee te denken.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en hele goede kwaliteit
Pluspunten
Goede kwaliteit van het drukwerk voor een goede prijs
VerbeterpuntenWe hebben in onze bestelhistorie al 2x gehad dat er iets niet goed ging met de productie en verzending en het product daardoor later geleverd werd. Het was in allebei de gevallen niet erg, maar dit is op zich niet wenselijk.
Pluspunten
Alleen maar lof voor dit bedrijf. Heb niks te klagen.
Pluspunten
Snelle levering, makkelijke website. Behulpzame medewerkers
Pluspunten
Meedenken met de wensen van de klant en daarbij ondersteunen.
Pluspunten
Goed, betaalbaar en snel. Het overtrof mijn verwachtingen!
Pluspunten
1x Drukwerk besteld, was prima.
VerbeterpuntenLogo zit niet op een mooie plaats bij het shirt wat ik besteld heb
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer