Pluspunten
Zie bovenstaande.
VerbeterpuntenIk weet niet of het al bestaat, maar eventueel een ontwerpafdeling zou ook fijn zijn. Het is vaak erg duur om (bestaande) huisstijl te laten wijzigen. Of een kleine actie te maken en dan weer ruim € 500 kwijt te zijn aan ontwerp. Lijkt me een leuke toevoeging aan jullie drukwerk dat dan weer verstuurd kan worden. Mocht het al bestaan, dan houd ik me aanbevolen! ;-)
Pluspunten
Inmiddels al veel laten drukken. Altijd goed en op tijd (soms zelfs sneller). Maar wanneer er iets fout gaat ( en ook dat komt voor) wordt het keurig hersteld /overnieuw gedrukt, zonder gemekker. Je kunt van ze op aan, en dat werkt heel prettig!
Pluspunten
VerbeterpuntenKwaliteit kleurafbeelding was niet helemaal zoals verwacht.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke en overzichtelijke website met veel handige tools en een snelle, duidelijke bezorgservice. Prijs en kwaliteit is echt heel goed.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Veel aanbod aan te bedrukken materialen
VerbeterpuntenDie € 7,50 administratiekosten die je bij elke bestelling extra moet betalen als je op rekening betaalt. Als je een account hebt als bedrijf, zou je dat misschien eenmalig moeten betalen maar niet bij elke bestelling.
Pluspunten
De communicatie is geweldig: ik had een spoedopdracht gegeven, werd de volgende dag gebeld of het ook een dag later kon. Dat kon écht niet (het ging om een foto die bij de uitvaart van mijn moeder moest worden gebruikt) en direct werd een oplossing geboden die ook prima is uitgevoerd: de poster is op tijd geleverd. Top!
Pluspunten
Wat een uitmuntende kwaliteit van de poster van 80 bij 80! en correct afgewerkt met verzending, kortom een eerste en positieve ervaring
Pluspunten
Makkelijk en snel
Pluspunten
Transparant en eerlijk
VerbeterpuntenDe aanbiedinge/kortingen kunnen beter voor de vaste klanten.
Pluspunten
Erg fijne klantenservice, mocht er iets mis gaan staan ze direct voor je klaar. Het drukwerk is van een goede kwaliteit, en het assortiment is groot.
VerbeterpuntenWat een mogelijk verbeterpunt kan zijn is de verpakking en verzending. Posters/ foto's groot formaat worden aardig strak opgerold in de verpakking waardoor het met dik papier of fotopapier lastig is om geheel recht te krijgen. Iets losser oprollen, en probleem opgelost
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer