Het bestelprogramma is overzichtelijk en duidelijk. Ook fijn dat jullie een extra check doen voor de bestelling is afgerond.
Beste Speeltuin Blijdorp, Bedankt voor de mooie review en complimenten! Leuk om te lezen dat onze website bevalt. Wij helpen jullie graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Correct geleverd
Beste Peter, Bedankt voor de mooie review, kort maar krachtig! Veel plezier met het versturen van de kerstkaarten. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Goede kwaliteit drukwerk, mooi papier voor de kerstkaart. Snelle levering.
Beste, Bedankt voor de mooie review en complimenten! Veel plezier met het versturen van de kerstkaarten. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Na jaren braaf pakketjes met kerstkaarten kopen besloten wij het deze keer wat persoonlijker aan te pakken. Eigen kerstkaart en tekst ontworpen en via Drukwerkdeal.nl laten drukken. Het was even wennen, maar her resultaat is prachtig. Binnen een paar dagen werden de kaartjes bezorgd. Dit is zeker niet de laatste keer.
Hallo Ben, Dat het even wennen was daar zien we niets van terug, het ontwerp is super en de foto is prachtig! Heel veel plezier gewenst van de kaarten en we hopen dat we niet tot kerst 2024 hoeven te wachten om je weer te zien! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Makkelijk te kiezen, te uploaden en te bestellen. Bij een misverstand denken ze goed mee en zijn zeker klantgericht! Geen online, onpersoonlijk drama, maar meteen persoonlijk contact als dat nodig is. Heel fijn en snel!
Hi Lila, Wat een leuke review, dank je wel! We zijn blij dat je het contact zo goed ervaren hebt. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
had alleen iets zwaarder papier moeten bestellen, foutje mijnerzijds.
Hallo Hanneke, Wat jammer dat de kaarten niet helemaal naar tevredenheid zijn! Het (duurzamere) papier dat je hebt gekozen is net wat dunner dan de standaard kaarten. Wil je me laten weten of je de kaarten zo wel kunt gebruiken? Je kunt me bereiken op [email protected] t.a.v. Michelle - webcare. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Prima drukwerk en mooi optijd
Hallo Hugo, Bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je de flyers naar tevredenheid en op tijd hebt ontvangen. Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
Netjes gedrukt, boven verwachting snel geleverd
Goedemorgen, Bedankt voor deze kort maar krachtige review! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
Afbeelding niet scherp
Hallo Christiaan, Wat vervelend dat de afbeelding niet scherp is. Ik kan in ons systeem geen orders vinden met jouw emailadres. Wil je mij een email sturen met het ordernummer en foto's van de bestelling waar dit over gaat? Je kan dit sturen naar [email protected] t.a.v. Bianca - Webcare. Ik kijk dan graag even met je mee waar dit mis is gegaan, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
Snelle ver- en afwerking. Overzichtelijke site.
Hallo Mirjam, Dank voor jouw 10. Fijn dat je tevreden over ons bent! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
Niks op aan te merken, altijd goed en op tijd geleverd!
Hallo José, Kort maar krachtig! Dankjewel daarvoor! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
Vorige week een bestand opgestuurd om op een tafelkleed te laten drukken. Binnen een paar dagen in huis. Erg goed gelukt.
Hallo Joep, Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn dat het tafelkleed naar wens is ontvangen! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
Kerstkaarten zagen er perfect uit
Hallo Corrie, Bedankt voor jouw 10! We zijn hier heel blij mee. Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
Al vanaf het uitpakken weet je, dit gaat niet lang mee. Rolt moeizaam weer terug in de casette, dopjes zijkant (die moeten voorkomen dat drukwerk in de casette schiet) liggen er al gelijk vanaf. Echt een enorme teleurstelling. Ik vind niet dat dit zo verkocht moet kunnen worden.
Hallo David, Bedankt voor jouw eerlijke review. Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met de kwaliteit van de roll-up banner. Ik zie dat je hierover nog geen klacht hebt ingediend via de website. Ik heb je een mail gestuurd met meer informatie. Ik zie je reactie hierop graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
Folders geleverd waarvan de kwaliteit niet (helemaal) goed was. Vervolgens gratis herdrukt en binnen een dag heeft Drukwerkdeal weer geleverd. Prettige communicatie met Customer Care afdeling. Als ik dan toch een minpuntje moet noemen is het de telefonische wachttijd. Maar dat kan ook een momentopname zijn! Voor de rest is Drukwerkdeal top!
Hallo Johan, Wat een mooie review! Dankjewel daarvoor. Goed om te horen dat je het contact met de Customer Care als prettig hebt ervaren. Door de drukke periode voor Kerst waar we nu in zitten is het inderdaad wat drukker en zijn de wachttijden wat langer dan je van ons gewend bent. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
Snel en goed! En toch gaat er soms iets verkeerd. Foto’s opgestuurd van de misdruk en zeer coulant behandeld. Ik blijf een tevreden klant.
Hallo Marjan, Bedankt voor jouw review. Fijn dat je ook onze aftersales als positief hebt ervaren. We zien je graag terug bij je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
Tot nu toe altijd goede ervaring gemaakt met ze en duidelijke en heldere informatie.
Hallo Nina, Fijn om te horen dat je tot nu toe altijd positieve ervaringen met ons hebt gehad. Uiteraard blijven wij ons best doen om dat zo te houden! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
Zolang de verzending maar met PostNL gaat is het prima, DHL is altijd een onbetrouwbaar geheel. De artikelen zijn over het algemeen goed.
Hallo Renè, We zijn blij met jouw review. Over het algemeen worden de kleinere pakketten met PostNL verzonden. Wellicht wordt het in de toekomst mogelijk om zelf de bezorgdienst naar jouw keuze te selecteren. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
Goede service, Mooie producten en snel geleverd
Hallo Isabel, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn dat je zulke goede ervaringen met ons hebt! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
Opmaak spandoeken zeer eenvoudig, super snel geleverd, netjes verpakt en prachtig afgewekt
Goedemorgen, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
Ik bestel al mijn drukwerk hier. Veel mogelijkheden, makkelijk aanleveren met de upload tool en goede nazorg indien nodig. Als er een keer iets is, wat bijna nooit voorkomt, wordt het altijd direct opgepikt en altijd goed opgelost! chapeau!
Hallo Maikel, Wauw, wat een mooie review! We zijn erg blij met jouw lovende woorden. Ook bij een volgende bestelling staan we weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
De website is zo ingericht dat je heel gemakkelijk de benodigde specificaties voor het drukwerk kunt opgeven. Het drukwerk is goed en snel geleverd.
Hallo Henriette, Hier worden wij blij van! Fijn dat de bestelling naar wens is geleverd. Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
Ikheb een folder laten maken als drukwerk (niet digitale printer). Het ziet er prachtig uit en werk keurig op tijd geleverd. Dank daarvoor.
Goedemorgen, Fijn om te horen dat de flyers mooi zijn geworden en ook op tijd zijn geleverd. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare specialist
De levering is kwalitatief uitstekend en volgens plan. Ook klantenservice prima
Hallo Hans, Bedankt voor deze mooie review. Veel plezier gewenst van de mooie kaarten. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Goede service en snelle levering! Product is prachtig geworden!
Hallo Nicolene, Het is ook een prachtig ontwerp! Bedankt voor jouw mooie review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer