Pluspunten
Alles wat hierboven 8-10 scoort. Ik kwam bij jullie terecht omdat ik ooit enkele dingen voor een vereniging heb ontworpen, en die club dat bij jullie liet drukken. Ik was erg onder de indruk van jullie druk- en snijkwaliteiten en prima ondersteuning bij het ontwerpen in InDesign, alsook jullie leverservice. Nu bestelde ik voor 't eerst zelf als klant drukwerk bij jullie. 8 opdrachten in 1 week, en ik heb diverse keren met verschillende vragen gebeld, telkens een ander aan de telefoon gehad, maar iedereen is even deskundig of haalde er anders meteen even een collega bij, waardoor ik telkens snel en vakkundig geholpen werd. Erg prettig! Ook het aanleveren en directe controle van de bestanden werkt als een trein!
Verbeterpunten1) Het zou fijn zijn als enveloppen ook per 100 of 250 stuks te bestellen zijn (voor kleine verenigingen). 2) Het is verwarrend als jullie een speciale actie aanprijzen op de website, nl dat enveloppen nu in 5 (ipv 7) dagen geleverd kunnen worden zonder meerprijs, terwijl dat alleen voor full-color blijkt te zijn. Beter dit soort specificaties vermelden bij de promotie van jullie acties. 3) Ik scoor jullie laag (6) voor snelheid/levertijd en betrouwbaarheid, omdat ik er behoorlijk last van had dat 2 bestellingen elk op een andere dag in het verzendsysteem bleven hangen en daardoor een dag later aankwamen dan waar ik op rekende. In combinatie met de systeemfout waardoor DHL niet leverde op de aangegeven afleverlokatie, maar op het factuuradre, leidde dat ertoe dat ik in eerste instantie een levering miste, en vervolgens meerdere dagen achter elkaar thuis moest blijven om alles te ontvangen. Bovendien moest ik nog een dag extra thuis blijven vanwege de bovengenoemde vertraging van 1 van de pakketten. Heel onprettig ivm werk en andere plannen, ik kon zelfs niet van huis voor een korte boodschap! Ik hoop bij toekomstige bestellingen wel te kunnen laten leveren op een vaste afleverlokatie van jullie koeriersdienst.
Pluspunten
Ik dacht een probleem te hebben met het bestand dat ik wilde laten drukken en heb toen een mail gestuurd. Ik kreeg snel een reactie en ben vervolgens goed geholpen via de telefoon. Dit heeft mij zeker goed geholpen, want de bestanden die ik geleverd kreeg zijn precies geworden als gewenst.
Pluspunten
Prima prijzen, snelle levertijden maar de kwaliteit laat helaas soms te wensen over. Dus daarmee niet geschikt voor al het drukwerk.
VerbeterpuntenCheck de kwaliteit voordat het naar de klant gestuurd wordt.
Pluspunten
Dit is het het beste bedrijf waar ik ooit zaken mee heb gedaan !!
Probleem bij eerste bestelpoging (na betaling) was het pdf-document wat niet het juiste lettertype en kleurpallet zou hebben. Bij navraag, her en der, eerst bij jullie en daarna bij andere, terzakekundige leden van onze vereniging bracht geen oplossing. Uiteindelijk heb ik op eigen initiatief het zelfde, niet aangepaste document gedownload met de knop midden onder op de site, waarna de bestelprocedure verder vlekkeloos verliep. In plaats van zelf uit te moeten vinden had ik de tip van de medewerkster van Drukwerkdeal verwacht. Zo verliepen onnodige vertragingsdagen.
verpakkingen posters A2 was laatst niet in rol of prisma-doos maar een platte verpakking, waardoor de meeste posters op de hoeken gekreukt waren. Mijn voorkeur zou uitgaan naar posters opgerold te versturen. Maar dit is gemeld en is voor mijn bestelling opgelost.
Pluspunten
Correct, netjes, goede kwaliteit, op tijd geleverd
VerbeterpuntenTot nu toe alles volgens afspraak. Ga zo door
Pluspunten
Goed service, denken goed mee. Snelle service, nauwe directe contacten.
VerbeterpuntenContact met de leverancier (DHL?) is een verbeterpunt. Bij hen is niet echt duidelijk wanneer zij leveren, tijdstippen zijn verschillend en dat is vervelend als je ervoor thuis moet blijven.
Pluspunten
Duidelijke site en fijn contact als je vragen of begeleiding nodig hebt.
Pluspunten
De uitstekende hulp aan de telefoon was echt geweldig!!
Pluspunten
Duidelijke website. Veek keuze en als je ergens niet uitkomt een prima help desk
VerbeterpuntenLeverdatum aangeven niet op Zaterdag leverbaar
Pluspunten
De snelle chat voor vragen! Top!
De levering zou volgens planning maandag plaatsvinden. Op de vrijdag en de zaterdag daarvoor reeds door DHL aangeboden, maar was niemand thuis, en de bestelde flyers niet goed afgesneden langs de aangegeven kanten.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer