Pluspunten
Goede kwaliteit Snelle levertijden Praktische website Klantvriendelijke service
Pluspunten
alles zie boven.
Verbeterpuntenevt photoshop templates van de te bedrukken voorwerpen.
Pluspunten
tijdens telefoongesprek was het personeel heel vriendelijk
Verbeterpuntenhet zelf ontwerp programma. dat je dat niet kunt opslaan. en bij het inleveren verschoven teksten. waardoor ik het twee keer moest maken.
Pluspunten
Uiterst vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon.
VerbeterpuntenBestellen in 1 order. Mutaties zorgen voor weer een andere order met de daaraan verbonden kosten. Dat kan wat duidelijker. Je kunt je geen vergissing veroorloven zonder extra kosten wanneer je die vergissing niet dezelfde dag kunt herstellen.
Pluspunten
Snel en duidelijk en komt afspraken na.
VerbeterpuntenTussen bestelling en levering misschien toch nog een mailtje dat mijn bestelling in behandeling is. Ik zou dat prettig vinden.
Pluspunten
VerbeterpuntenKleding bedrukken kan de kwaliteit veel beter, na 1x wassen word de bedrukking al lelijk
Pluspunten
Verbeterpuntenbetere service/hulpvaardigheid wanneer iets niet lukt. van klant wordt echt verwacht dat die alles zelf doet, een helpende hand reiken gaat verder dan een mailtje sturen.
Pluspunten
Via de chat denken jullie mee met de klant.
VerbeterpuntenProef monster sturen, zodat je meer inzicht hebt het het er uit ziet op print. Vaak zie je dan toch nog kleine dingen.
Pluspunten
Snel geleverd en hele goede prijs
Verbeterpunten/
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenAls er geadverteerd wordt met 10% korting dan moet het dan ook echt 10% zijn en niet achteraf tegen de klant zeggen dat de prijzen hoger zijn dan de vorige bestelling omdat alles duurder wordt. Dit vind ik echt teleurgesteld om te horen. Ik heb in verleden best veel mensen naar jullie doorverwezen maar zal dat nu niet meer van doen. De kwaliteit van de afdruk was ook niet goed. De helft van de afdruk was dubbel op elkaar afgedrukt.
Het aanleveren van een bestand wordt slecht begeleid en heb meerdere moeten bellen heen en weer en moeten uitzoeken hoe een goed bestand voor elkaar te krijgen.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer