In één woord perfect!

De website is zo ingericht dat je heel gemakkelijk de benodigde specificaties voor het drukwerk kunt opgeven. Het drukwerk is goed en snel geleverd.

Uitstekend drukwerk

Ikheb een folder laten maken als drukwerk (niet digitale printer). Het ziet er prachtig uit en werk keurig op tijd geleverd. Dank daarvoor.

Top en snel

De levering is kwalitatief uitstekend en volgens plan. Ook klantenservice prima

Precies wat ze beloven!

Goede service en snelle levering! Product is prachtig geworden!

Uitstekend drukwerk, snel geleverd, laag geprijsd!

Uitstekend drukwerk, snel geleverd, laag geprijsd!

Plattegrond printen

Kwaliteit en uitvoering weer uitstekend

Soepel, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk site, goede kwaliteit en top service!

Soepel, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk site, goede kwaliteit en top service!

Altijd goed

Snelle levering en goede kwaliteit

De stickers waren snel binnen. Kleur en formaat ook precies zoals besteld. Fijn dat het ontwerp nog even werd herzien zodat het mooi op de sticker zou komen.

100 stickers waren met Next Day delivery ook de next day afgeleverd.

De stickers A5 formaat zagen er perfect uit. Het enige dat ik miste was een vouw randje op de achterzijde. Handig bij het verwijderen van het achtervel. Wellicht heb ik deze optie gemist bij he bestellen?

Snel en keurig! Binnen een dag mijn zelf ontworpen kaarten op de mat.

Snel en keurig! Binnen een dag mijn zelf ontworpen kaarten op de mat.

Snel en goed geleverd

Mijn visitekaartjes waren super snel geleverd. Zonder extra kosten en ze waren goed bedrukt!

Super mooi en snel

Super mooi en snel

Snelle afhandeling

Voor de tweede keer gebruik gemaakt van dit bedrijf naar te volle tevredenheid. Snelle verwerking van de opdracht.

Top Service!

Altijd snel geholpen.

Makkelijk en snel geregeld!

De bestelprocedure is handig en de levering is heel snel.

al veel naar tevredenheid mogen ontvangen

snel, netjes verpakt, redelijk in prijs..

Snel en goed

Makkelijk, vlot en goed

Snelle bezorging

Door mijn eigen toedoen wat problemen met opslaan en verzenden. Goed geholpen om alles weer terug te vinden met hulp van de klantenservice. Super goed en netjes geholpen. Ook met betalen en geld terug storten ging alles goed.

Ik bestel al jaren bij Drukwerkdeal. Ik vind ze snel, benaderbaar en klantgericht, en de kwaliteit van het drukwerk is dik in orde.

Doen wat ze zeggen, prima

Jammer alleen dat de bezorgdienst het pakje bij de deur heeft neergelegd terwijl ik niet thuis was (geen bericht gehad) maar door de regen is het gehele pak drijfnat gewordenen kon ik het in de papier afvalbak doen verdwijnen ,dus ik heb er niets aan gehad, nu maar gewoon in de winkel weer bestellen . Met vriendelijke groet Herman Tobé

Primadeluxe

Perfect uitgevoerd en snel ontvangen.

They sent me not all items

Ordered 50 stickers, got only 40 peaces. No one is reply and explaining how it happened.

Snel goed en goedkoop

Ze leveren tegen een lage prijs zeer goede kwaliteit en zijn altijd sneller dan je verwacht.

Makkelijk, snel en kwaliteit!

Bestellen ging super makkelijk, met simpele stappen in het keuze proces (papiersoort, gewicht, dubbel of enkelzijdig bedrukt etc). Snel bezorgd en de flyers zien er erg mooi en kwalitatief uit. Ga zeker nog eens bestellen!

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer