Pluspunten
Wordt in een goed verzorgde verpakking aangeleverd. Het materiaal is van goede kwaliteit.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Goede communicatie per mail. Alles netjes afgehandeld. Duidelijke website.
VerbeterpuntenWij hebben extra betaald voor een express levering, maar we hadden hem uiteindelijk nog veel eerder binnen. Natuurlijk is dat positief, maar ik vraag me af of de extra betaling dan wel nodig is geweest...
Bij reclamaties mag er duidelijker gecommuniceerd worden hoe en wanneer dit opgelost wordt. Dit duurt soms te lang, terwijl deze drukker juist om de snelheid wordt gekozen.
Pluspunten
Ze hebben gedaan wat ik vroeg dus prima. Snel en betrouwbaar
Pluspunten
Je kan de factuur achteraf betalen. Handig voor mij, want mijn sponsor betaalt het. De levertijd is zelfs sneller dan aangegeven wordt.
VerbeterpuntenZou ik echt niet weten.
Pluspunten
Gewoon goed, helemaal volgens afspraak en net resultaat.
Pluspunten
Wat een geweldig bedrijf! Supersnelle levertijd en geweldig behulpzaam personeel. Ze zijn ook goed telefonisch bereikbaar.
Pluspunten
Kwaliteit en prijs.
VerbeterpuntenSnellere bezorging.
Pluspunten
Snelle levering tegen scherpe prijs. De flyers zelfs nog een dag eerder geleverd dan gepland. TOP!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Wat een mooie kwaliteit.
Pluspunten
De medewerker die ik aan de lijn had had gelukkig het geduld om mijn onkunde én haast om het product op tijd in handen te hebben om te zetten in een daadwerkelijke succesvolle order. Complimenten voor haar geduld en begrip! Dat was heel fijn.
VerbeterpuntenJammer dat je eerst een order moet plaatsen en daarna pas kunt zien hoe het wordt. Ookal kun je de bestaling uitstellen, dat was wel een flinke drempel voor mij.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer