Pluspunten
Super fijne service en tot nu toe zijn mijn producten altijd een paar dagen eerder geleverd dan dat werd aangegeven. TOP!
Pluspunten
goed geholpen bij een vraag
Verbeterpuntendoos was een beetje beschadigd waardoor het drukwerk ook wat lichte schade had. misschien de verpakking iets steviger op de hoeken.
Pluspunten
Na bericht binnen 24 uur direct contact. perfecte service
Pluspunten
Fijn dat je toelichting kunt vragen als iets niet lukt en erg goede prijs!
Verbeterpuntende 3mm rand rondom de pagina is raar. Er staat ook niet goed aangekondigd dat dit noodzakelijk is, waardoor ik mijn document na uploaden nog helemaal moest veranderen.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenBij afdrukken op aluminium zorgen dat de 'vleug' in de goede richting staat. Bij een landscape afbeelding vleug horizontaal, bij een portrait afbeelding vleug vertikaal.
Pluspunten
Uitstekende telefonische ondersteuning en zeer vlotte levering.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer