Pluspunten
Goede prijs, snelle levering. Eenvoudige website
Verbeterpunten...
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit
Pluspunten
Duidelijk snel Mogelijkheden
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Als er iets niet lukt of goed gaat ze helpen je aan alle kanten
VerbeterpuntenMijn visite kaartje zijn donkerder afgedrukt dan op de site. Ik had op de site geen witte randen nu wel. Dus al met al vallen ze toch wel erg tegen.
Pluspunten
Goede communicatie en hulpvaardige medewerkers met kennis van zaken en drukwerk. Klantvriendelijkheid en binding staat hoog in het vaandel bij deze onderneming
VerbeterpuntenDe templates incl snijverlies en marges eerder in het proces ter downloaden aanbieden of duidelijk zichtbaar maken
Pluspunten
Mooie kwaliteit voor een mooie prijs!
Pluspunten
service is goed
Verbeterpuntenbezorging liep niet helemaal goed doordat het pakket te zwaar was, daardoor kwam het pakket 5 dagen te laat aan en was de inhoud beschadigd
Pluspunten
gewoon top gegaan, ik ben over alles zeer tevreden!
Pluspunten
Aftersales, Levertijd
VerbeterpuntenControle voor de start van de productie. Ik had transparante visitekaartjes ontworpen en besteld. Nog gevraagd of al het witte transparant zou worden en dat werd bevestigd. Helaas kreeg ik kaartjes waarbij ook de donkere kleuren transparant waren. Hierdoor waren de kaartjes niet leesbaar. De foto op de informatiesheet en de bevestiging op mijn vraag wekte verwarring op. Ik dacht dat alleen het witte transparant zou worden, terwijl dit niet het geval was. Uiteindelijk is het na telefonisch contact goed opgelost door het aankoopbedrag te crediteren. Nu opzoek naar iemand die mijn idee wel kan uitvoeren.
Pluspunten
Altijd bereikbaar, telefonisch, Internet dan wel via Email. Goede uitleg opgestelde vragen.
VerbeterpuntenHet zou nog beter zijn wanneer de medewerker bij een telefonisch onderhoud even in het kort de vraag herhaald om te checken of hij de vraag goed heeft begrepen. Anders ga je de diepte in terwijl dit helemaal niet nodig is. Overigens ben ik zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat. Beter en duidelijker op de site aangeven dat je pas als particulier kunt uploaden nadat je betaling heeft plaatsgevonden. Dat kostte mij een zoektocht op de site en enkele telefoontjes.
Pluspunten
Snelheid van leveren
VerbeterpuntenBij telefonische vraag om hulp bleken uw medewerkers niet op de hoogte van het MS programma Publisher waarin ik visitekaartjes had ontworpen. Men kon mij daarom niet helpen het bestand te uploaden.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer