Uitstekend, Geen poespas en op tijd de levering

Bestellen, afrekenen en thuiskrijgen. In deze volgorde, snel, goed en prima resultaat :)

prima service

netjes gemaakt zoals aangeleverd

Goed, snel en betrouwbaar

Duidelijke website, eenvoudig te bestellen. Snel geleverd. Goede kwaliteit.

De winesleeves zijn slordig geplakt en een aantal sleeves is niet goed gedrukt.

De winesleeves zijn slordig geplakt en een aantal sleeves is niet goed gedrukt.

na goede ervaringen viel deze helaas tegen

We hebben enorm goede ervaringen met jullie en al vaker doeken besteld. Deze keer weer, we hebben het doek van vorig jaar aangepast. Helaas was het logo van enorm slechte kwaliteit. Dit hadden jullie kunnen zien en wellicht even contact met ons op kunnen nemen. Verder tevreden, snelle levering en goede kwaliteit.

Supersnel, goede kwaliteit en lage prijs !

Topkwaliteit voor een lage prijs en supersnel geleverd

Makkelijke site maar slechte kwaliteit

Het opmaken van de trui op de site was eenvoudig. Ik ben echter teleurgesteld over de kwaliteit. Stof van de trui is goedkoop en de opdruk (foto) niet strak en met vlekken.

Makkelijk bestellen en aanleveren. Communicatie kan iets duidelijker

Prima, service. Bestellen en aanleveren van producten is eenvoudig. Voor 1 bestand had ik een extra beoordeling op kwaliteit aangevraagd. De communicatie daarover kan wat meer to the point. De formulering van de mail liet ruimte voor meerdere interpretaties. Maar uiteindelijk prima opgelost

Goede kwaliteit en snel geleverd. Keuzes op de site zijn top

Drukwerkdeal is mijn adres voor goed en snel voor een prima prijs.

Prima prijs, goede kwaliteit

Alles volgens afspraak verlopen, Helemaal tevreden!

Prima kwaliteit en snelle levering

En dat zo voor de drukke feestdagen. Prima geregeld.

Slechte kwaliteit opdruk en bijbehorende reactiesnelheid klacht.

In tegenstelling tot eerdere ervaringen, die positief waren, vind ik bij de laatste order de kwaliteit van de opdruk slecht. Een hele vage opdruk waarbij ik mij afvraag of het na een keer wassen nog wel zichtbaar is. Daarnaast zie je een bruine vlek rondom de opdruk. Ook niet fraai. Vijf dagen geleden klacht over ingediend. Tot nu toe geen reactie… Nee, zo ken ik Drukwerkdeal niet en ga je een volgende keer misschien toch ergens anders…

voortreffelijk

Het is altijd goed, snel klaar en goede kwaliteit.

Altijd goed Snelle levering Mooie kwaliteit

Slecht

Ik heb 79 euro betaald voor 500 labels waar ik niets mee kan. De print op de labels is amper zichtbaar waardoor ze op de verpakking totaal wegvallen. Ik hoop dat de klantenservice iets voor mij kan betekenen.

Mooi resultaat en uitstekende kwaliteit

Snelle afhandeling, op tijd en volledig naar wens !

[Postkaart] Website top, prijs top, kwaliteit niet top.

De website is helemaal duidelijk. Er is bijvoorbeeld uitleg in hoe je je files moet uploaden, welke kleurensettings je nodig hebt, en je krijgt ook nog een kleine preview van je kaart. Zeker gebruiksvriendelijk. Helaas kwam de kaart er een stuk donkerder gedrukt uit dan in het ontwerp en zat ongeveer 1mm van het randje van de onderkant van de kaart aan de bovenkant gedrukt. We hebben ons met het ontwerp geheel gehouden aan alle bleedlines (extra opgelet dat het klopte), daar lag het niet aan. De kaarten zijn dus onder elkaar afgedrukt en vervolgens op het verkeerde punt gesneden. Daarna schijnbaar geen kwaliteitscontrole van het eindproduct bij het inpakken, anders hadden de kaarten wel opnieuw geprint kunnen worden, lijkt mij dan. Uiteindelijk is 3/5 nog steeds een voldoende, omdat het kaart papier zelf van prima kwaliteit is, het plaatje qua resolutie prima is, en de prijs laag was. Maar goed, volgende keer betaal ik ergens anders liever iets meer en hoop ik dat de kleuren meer getrouw zijn aan het ontwerp en de snijlijn op de juiste plek zit.

Snelle levering en goede kwaliteit

Online programma met uploaden van drukwerk incl. kleur en snijranden was top. Hierdoor ziet mijn product er top uit. Makkelijk in gebruik en snelle levering.

Makkelijk bestellen en zeer goede kwaliteit.

Bestel graag bij drukwerkdeal voor makkelijk aanleveren en bestellen mooi afdrukken en snel geleverd. Duidelijk overzicht van proces.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd, goede kwaliteit

Erg snelle levering. Blij mee!

Mooie kwaliteit en supersnel geleverd!

Zondagmiddag laat besteld en dinsdag voor 17.00 uur bezorgd. En ondertussen goed geïnformeerd over de voortgang van de order.

Mooie kwaliteit en snel

Alles klopte! Kleuren, kwaliteit en levering. Gewoon echt goed.

Goeie partij

Snelle en goede levering en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Ongebruikelijk

Ben over de visitekaartjes tevreden echter de folders niet. Hier heb ik een klacht over ingediend maar een week verder en geen reactie mogen ontvangen. Heb vaker besteld bij Drukwerkdeal en was altijd zeer tevreden!

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer