Pluspunten
Zeer netjes en snel geleverd. Vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Uitstekende print, kleuren en afmetingen precies zoals verwacht, met de getoonde voorbeeldafdruk als handig hulpmiddel om correct aan te geven hoe de uiteindelijke print eruit ziet.
VerbeterpuntenVerzending duurde twee keer zo lang als aangegeven. Wellicht een iets te optimistische initiele inschatting? Hoewel de bedrukking vrij fijn was, is het alsnog niet zo scherp als bij sommige andere prints. De omschrijving van het materiaal (decotex) is wel erg rooskleurig over de uiteindelijke printkwaliteit.
telefonist mag wat aardiger zijn wanneer een klant iets niet snapt
Pluspunten
prijs
Verbeterpuntenuplaoden bestand na bestelling is verwarrend. bestelling 4 foto's werden afzonderlijk verpakt en verzonden, hier kan het bedrijf op besparen.
Pluspunten
Op woensdagavond 5000 flyers besteld. Kreeg ik na een aantal dagen een mail dat de order met een dag vervroegd afgeleverd ging worden. Op dinsdag daarna had ik ze binnen! Top service en scherpe prijzen. Een erg goed adres!
Pluspunten
Goede prijs\kwaliteit verhouding. Bij eventuele schade wordt dit altijd netjes opgelost.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snel behulpzaam en vriendelijk. prijs/kwaliteit dik op orde. Vandaar dat ik regelmatig bestel. In de gevallen dat nazorg/garantie aan de orde was werd dit heel proactief opgepakt en zijn we er altijd samen uitgekomen.
Verpakking (doos) van de enveloppen was anders dan voorgaande keren; kwaliteit was duidelijk minder. Sommige dozen waren open (voorgeperforeerde dozen).
Pluspunten
Snel, goed, goedkoop!
factuur moeilijk te vinden. beter deze per email te ontvangen direct na de bestelling
Pluspunten
Helemaal goed: waar voor je geld!
Verbeterpuntenchat lijkt het soms niet te doen, deze is handig voor snelle vragen tijdens bestellen.
Pluspunten
Binnen de verwachte levertijd al geleverd! Prachtige foto op pvc...superkwaliteit. erg tevreden!
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer