Pluspunten
Vlotte levering duidelijke website. veel keuze
Verbeterpuntenhet afsnijden van de pasjes vertoonde randjes van de tekening. dat was mooier geweest als dat iets scherper was gedaan.
Pluspunten
Kwaliteit, klantgerichtheid, prijzen
VerbeterpuntenGeen, ben zeer tevreden, al heel wat jaren!
Pluspunten
Duidelijk website / aan de telefoon probeert men duidelijk mee te denken en het geleverde product ziet er prima uit.
VerbeterpuntenBesteld zijn 4 dingen, 3 zaken kwamen in één zending & compleet binnen, de 4e zending kwam een dag later, incompleet binnen, een stuk klittenband ontbrak. Na melding werd dit aan de telefoon & in jullie systeem goed opgepakt MAAR de nalevering is nu nog steeds niet binnen.... Mijn collega zou dit gisteren meenemen omdat hij o.a. deze beurs gaat voorbereiden.
Pluspunten
Onze folders waren verkeerd aangeleverd maar na een telefoontje is dit heel snel en netjes opgelost. Direct de volgende ochtend de juiste folders binnen!
VerbeterpuntenCheck je verzending voor je het uitstuurt, zo was de fout van verkeerd gevouwen folders voorkomen.
Pluspunten
Hartstikke goed! Ze hebben me enorm goed geholpen. Dank!
Pluspunten
duidelijke website en gemakkelijk geregeld vriendelijke uitstraling
Verbeterpunten- een aparte omgeving op jullie site waar onze medewerkers zelf kunnen bestellen maar wel conform onze huisstijl. - bij zelfbestellende medewerkers: diverse facturen meteen (bijv elke maand) doorsturen naar onze betalingsafdeling
Pluspunten
Snel en zorgvuldig contact via de telefoon
VerbeterpuntenDe chat op de websitewerkt niet/traag
Pluspunten
Altijd goed! Jullie zijn een voorbeeld!
VerbeterpuntenIk zou het niet weten...
Pluspunten
Goede kwaliteit!
VerbeterpuntenLevertijd was daadwerkelijk korter dan aangegeven
Ik nodig jullie uit om eens over mijn schouder mee te kijken als ik 50 x 10 posters bij jullie bestel. Hoeveel kliks dit kost, en hoeveel tijd. Ik hoop op een drukwerkdeal 2.0 met automatisering van het bestelproces!
Pluspunten
Nette prijzen
VerbeterpuntenWanneer er een bestand aangeleverd moet worden graag een omschrijving of voorbeeld bestand kunnen dowloaden!
Pluspunten
Goede begeleiding bij vragen. Prettige mensen aan de telefoon. Prima communicatie.
VerbeterpuntenVoor kleinere hoeveelheden vind ik de mappen behoorlijk prijzig. Ook de levertijd is behoorlijk lang.
Pluspunten
Super snelle levering, 1 dag eerder zelfs. Spandoek zag er super uit.
Pluspunten
Super service. Wij hadden een foute foto gestuurd. Maar werd zonder problemen vervangen terwijl de verkeerde al gedrukt was
VerbeterpuntenGewoon zo door gaan
Pluspunten
Erg coulant bij het herstellen van fouten
VerbeterpuntenTerug zoeken aangeleverde bestanden
Pluspunten
Snelle fijne service! Na een foutje, snel een super goede service geleverd! Erg blij mee!
VerbeterpuntenMag meer persoonlijker worden dan automatische mails.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer