Pluspunten
Snelle levering, vriendelijk vakkundig personeel, goede ondersteuning
Pluspunten
Transparant, duidelijk, snel,kwaliteit, eerlijke prijzen
VerbeterpuntenBij het bestellen van 'anzichtkaarten' is het misschien handig om hier wel bij te vermelden dat hier geen enveloppen bijkomen. (+misschien direct een link naar enveloppen)
Pluspunten
Goede snelle service
Pluspunten
prima gedaan ga zo door -
Pluspunten
Op maandagavond laat besteld. Zou op vrijdag geleverd worden maar de bezorger stond woensdag al op de stoep! Wat een leuke verrassing, super!
Pluspunten
We weten dat we een goede kwaliteit krijgen voor een goede prijs en geleverd op korte termijn. Alles zag er netjes uit , dus wij zijn helemaal tevreden en komen de volgende keer weer naar jullie.
enveloppenkeuze uitbreiden
Pluspunten
Super goed, snelle levering. Top!!!!!!!!!!
Pluspunten
Pluspunten
Drukwerkdeal is een prima club, maar als ik een 10 geef dan is vooruitgang niet meer mogelijk, en dat zou jammer zijn.
VerbeterpuntenWat mij betreft mag de website iets volwassener. Niet iedereen wil persé op het niveau van een 12-jarige aangesproken worden.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer