Pluspunten
-Snelle levering. -Netjes verpakt. -Duidelijke uitleg erbij geleverd.
Pluspunten
betaalbaar en snel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Verbeterpuntenniet altijd op tijd leveren
Pluspunten
Veel aandacht voor een goede uitvoering van de bestelling
VerbeterpuntenIk kreeg wel erg veel mails met de vraag of ik tevreden was ; dat werkt niet goed.
Pluspunten
Snelle levering, altijd netjes verpakt, snel contact bij vragen en goede prijs/kwaliteit.
VerbeterpuntenKwaliteit kan beter. Dan heb ik het over lichte kleurafwijkingen, papier dat niet netjes is afgesneden of zelfs een klein verschil in hoogte in 1 serie visitekaartjes.
Pluspunten
Snelle levering, prima service, goede prijs/kwailtteit
Verbeterpuntenn.v.t.
Communicatie omtrent mogelijkheden waren niet duidelijk. Monsterbox was incompleet en geeft niet alle opties aan die ook op de website worden weergegeven.
Pluspunten
Er was een fout gemaakt bij ongeveer 1/4 van het drukken van de folders. Deze waren heel donker en onscherp. Binnen 2 dagen een nalevering hiervan ontvangen.
VerbeterpuntenTemplates voor alle producten online zetten. Bij sommige folders staan de werktekeningen er wel, bij andere weer niet.
Pluspunten
Erg coulant, ik had zelf perongeluk een fout gemaakt in de aanlevercriteria waardoor de flyers niet goed gedrukt waren, maar kreeg toch een gratis mogelijkheid tot herdruk.
Pluspunten
Zoals ik gewend ben. Snelle levering en goede kwaliteit.
Pluspunten
prijs is scherp
Verbeterpuntengoede kwaliteit leveren en indien dit faalt nazorg leveren
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer