Pluspunten
Gunstige prijs
Pluspunten
Verbeterpuntenprint op canvas doek, bij nader inzien, iets meer verlies op doek dan ik van tevoren op mijn computerscherm kon zien, dat is jammer!
Pluspunten
Klantenservice top
VerbeterpuntenKwaliteit van druk en behandeling van optracht. Flekjes op witte shirt ... en niet ingepakt verzonden :((
Pluspunten
Goede en representatieve PDF check voordat drukwerk bestelling definitief wordt.
VerbeterpuntenRedelijk straffe verzendkosten bij 2 daagse levering. Daar doen andere niet-drukwerk webshops het beter Vervelend dat ik eerst al mijn persoonlijke gegevens moet delen en daarna pas kan checken of ze mijn bestand uberhaupt wel kunnen verwerken.
Pluspunten
Over het algemeen prima prijzen
VerbeterpuntenSlechte service als er iets mis gaat. Weinig inzicht in de business en als het serieus mis gaat komen ze er niet op terug
Pluspunten
Drukwerkdeal.nl is altijd weer in staat om mijn verwachtingen te overtreffen.
Pluspunten
Snel geholpen, klantvriendelijk, snelle levering en goede prijs
Ik weet nog steeds niet hoe ik ook de achterkant van mijn bestelde kaart kon zien. Waar en hoe ik ook klikte... ik denk dat dat me volgende keer er wel van weerhoudt om weer bij jullie te bestellen.
Pluspunten
Super service met de chat, druk zag er ook goed uit! Kleuren en helderheid waren precies zoals ik hem gestuurd heb, en dat voor deze prijs!
Pluspunten
Duidelijk, goed contact
Pluspunten
+++
Verbeterpunten---
Pluspunten
De banner was PRACHTIG !!! De rede van 4 stereen ipv 5 is de prijs
Pluspunten
Pluspunten
Super ervaringen afgelopen weken. Er wordt met je mee gedacht. Bestellingen waren eerder dan verwacht in huis. Elke stap is duidelijk en de communicatie hierover super. Ik weet waar ik moet zijn voor mijn volgende bestellingen.
Pluspunten
Goede service, breed aanbod, goede prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenAdvies over papiersoort, druktechniek en eindresultaat dat werd gegeven via de chat en in de offerte was niet optimaal en kan beter.
Pluspunten
Prachtige poster ontvangen, nog mooier dan verwacht; geweldige fotokwaliteit en perfecte stof.
VerbeterpuntenTelefonisch niet altijd bereikbaar en soms is het best prijzig.
Pluspunten
Super handig met bestellen! Je kan altijd 3D je bestanden controleren! Personeel aan de telefoon helpt je altijd goed!
VerbeterpuntenLevertijd met digitale drukwerk mag sneller bij spoedopdrachten. Meer prijs voordeel en snellere levertijd voor vaak bestellende klanten.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer