Pluspunten
aardige behulpzame mensen aan de telefoon (de enkele keer dat dat nodig is, website wijst zich vanzelf)
Verbeterpuntengeen enkele
Pluspunten
Prettige communicatie
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede website. Altijd bereid om vragen te beantwoorden. Lamge looptijd kadobon.
VerbeterpuntenIn de chatfunctie zichtbaar maken dat het bericht ontvangen is. Of dat er zsm naar gekekn wordt.
Pluspunten
Alles is snel geregeld en overzichtelijk. Geen oponthoud.
VerbeterpuntenDe flash interface zou met svg kunnen misschien. Niet alle browsers ondersteunen flash namelijk.
Pluspunten
Vriendelijk personeel. Snelle levering en een goede kwaliteit.
Ik weet het niet, ik was zeer ontevreden
Pluspunten
Het meedenken en de servicegerichtheid van de medewerkers.
Pluspunten
Snelle service. Meedenken in oplossingen.
VerbeterpuntenEen kleiner aantal exemplaren kunnen ;aten drukken.
Pluspunten
Goed, snel en duidelijk
Pluspunten
Communicatie 10-plus. Onmiddellijk juiste persoon aan de telefoon. Kon bestelling, die al in productie was, terughalen omdat ik nog iets wilde wijzigen aan het ontwerp. Bovendien: levering volgende dag, zonder dat ik daar extra voor betaald had. Drukwerk was perfect.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Ik had de afloop niet aanstaan in de pdf toen ik het had geüpload en binnen een kwartier belden ze op met de mededeling over mijn bestand. Ik was heel blij met dat jullie bellen om het te melden.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Snelle levering van een prima product.
Verbeterpunten--
Pluspunten
De snelle levering! En mogelijkheid om op 2 adressen te leveren.
Een vorm van bevestiging v.d. order. Dat een wijziging via de telefoon bijv. binnen 1 uur (of 30 min.) nog mogelijk maakt. We hebben een bestelling die niet bruikbaar is. Er was nl. bij een tikfout in de banner waardoor de banner nu niet bruikbaar is. Na bellen, binnen vijf minuten na order banner was niet meer te wijzigen.
Pluspunten
Super snelle levering en goede communicatie vooraf om tot de juiste keuze te komen.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer