Pluspunten
Als iemand via chat of per telefoon bereikte, waren de customer service heel vriendelijk en behulpzaam, waarmee uiteindeljk mijn flyer goed uitgekomen is.
VerbeterpuntenIk had moeite om mijn flyer layout uploaden. Op eerste aansicht zag het layout goed uit op jullie systeem, erna bij het downloaden van PDF ontving ik een slechtere versie, maar aanschijnend liegt het op mijn PDF. Maar dit probleem heb ik niet bij een andere bedrijf. Chat systeem werkt niet vloeiend. Als ik op chat druk, gebeurde niets. Als alle CS zijn bezet, zou het beste zijn dat het chat steeds nog open gaat, en dat een kleine bericht komt dat iemand komt zo eraan. Hiermee denkt men tenminste dat het chat systeem werkt.
Pluspunten
Snelheid van handelen en prettige communicatie
VerbeterpuntenKwaliteitscontrole
Pluspunten
Goed produkt en snell levering.
Pluspunten
personeel dat je helpt is erg vriendelijk
Verbeterpuntenwoensdag iets met spoed besteld vrijdag was het er nog niet. gebeld, met spoed geleverd op maandag. VERKEERD GEDRUKT. gebeld, geleverd op dinsdag. VERKEERDE HOEVEELHEID. het kan gewoon echt niet dat je in eerste instantie iemand meer laat betalen voor een spoed bestelling en vervolgens DRIE fouten achter elkaar maakt en maar 50% vergoed... nog nooit iets slechts over drukwerkdeal gehoord maar dit was mijn eerste keer bestellen hier en ook zeker mijn laatste.
Pluspunten
Snelle telefoon behandeling, vriendelijke personen en heeeel daadkrachtig en behulpzaam!
Pluspunten
- Afbeelding plaatsen en positioneren bij het toevoegen aan de bestelling is duidelijk. - Prijs-kwaliteit verhouding is goed.
VerbeterpuntenVerwarrend om de afbeelding toe te moeten voegen ná de bestelling te plaatsen.
Pluspunten
Snelle levering. Makkelijke bestelprocedure.
VerbeterpuntenJammer dat de enveloppen vergeten waren, maar die werden direct nagestuurd.
Pluspunten
good quality fast service
Pluspunten
Boven verwachting snelle levering. In het eerste doek waren 3 ringen vergeten. Na een telefoontje is gelijk een nieuwe druk aangezet en die kwam 1,5 dag al met de post (kosteloos). Super service!!!
Verbeterpunten.
Pluspunten
Vlotte correcte afhandeling. Mooi resultaat!
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer