Pluspunten
Hoge mate van zelfredzaamheid mogelijk. Prettig.
VerbeterpuntenDoor het doordenken van mezelf staat nu de achterkant van de kaart op zijn kop. Is niet erg, maar soms zou je ook het resultaat nog net iets beter willen kunnen controleren. Vooral bij vouwen.
Pluspunten
scherpe prijzen, snelle levering voor goede kwaliteit
Pluspunten
De kaartjes zien er goed uit
VerbeterpuntenDe beloofde levertijd werd niet gehaald (2 dagen te laat)
Pluspunten
De communicatie van Drukwerkdeal is uiterst helder. Het geleverde product is bovendien geheel naar wens.
Pluspunten
Ik had zelf het verkeerde formaat kerstkaarten besteld, binnen 2 dagen lagen de nieuwe weer op de mat. Heel blij mee, bedankt!
VerbeterpuntenA6-formaat 'standaardformaat' noemen. Dit scheelt een hoop stress :)
Pluspunten
Keurig geleverd. Alles ziet er mooi uit en dat voor een zeer bescheiden prijs. Prima gewoon.
Pluspunten
Snelle en correct afhandeling
VerbeterpuntenDe plakstrook voor de wijndozen liet los. Ik heb dit ook al per mail gemeld, maar geen reactie hierop gekregen.
Pluspunten
Voor vrijwel alle drukwerk een prima prijs.
VerbeterpuntenEr wordt van jou als klant wel gevraagd dat je kunt omgaan met het verschil tussen RGB en CYMK, wat helaas dure software (Adobe InDesign) vereist. Die software zou Drukwerkdeal per uur online gebruik moeten verhuren, maar dat levert een besparing op waar Adobe niet blij van zal worden.
Pluspunten
rogier
Verbeterpuntenx
Pluspunten
hulpvaardige vakmensen
Pluspunten
Duidelijke site. Overzichtelijk en zeer makkelijk.
Pluspunten
snelle levering, betrokken medewerkers
Verbeterpuntennog een laatste check voor je drukwerk bij afronding bestelling en ontwerp tussentijds opslaan oid als je nog niet bent ingelogd.
Ik zou liever mijn bestand aanleveren voor het betalen. Zo weet ik van tevoren of mijn bestand voldoet aan de eisen.
Pluspunten
Snelle actie, digitaal goede communicatie
Pluspunten
Erg behulpzaam
Pluspunten
Snel, goedkoop, adequate communicatie.
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
Heel mooi drukwerk voor een prima prijs. levertijd prima in orde. Afspraken worden nagekomen
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer