Pluspunten
Snelle levering, prima kwaliteit producten. Zeer behulpzaam en deskundig personeel. Helpen je uit de brand als je ontwerp niet helemaal correct is aangeleverd. Denken mee. Dikke pluim!!
Pluspunten
Mooie visitekaartjes voor een zeer scherpe prijs
VerbeterpuntenEen half verwerkte opdracht met lege kaartjes zorgde voor een opdrachtbevestiging per mail met vermelding '' betaling bij levering'. Met één mailtje naar jullie helpdesk was dit gecorrigeerd, maar toch is dit onprettig.
Pluspunten
Fijne deskundige communicatie!
Ik ben helemaal niet tevreden. De opdruk is echt lelijk. Ik heb 220€ betaald voor 15 tshirts met een opdruk die op de markt nog beter is. Het lijkt wel of die al menigmaal is gewassen. Terwijl ik de duurtste opties heb gekozen?! De shirts kan ik niet gebruiken. Ik heb nog geen contact opgenomen met het bedrijf. Ik had een opening en kon ze niet contacten. Ik ga dit zsm doen. Wat ik niet begrijp is dat deze shirts zo ingepakt kunnen worden er moet een nacontrole zijn lijkt mij...
Pluspunten
Jullie leveren vlot een prima product in een drukke periode. Altijd heel professioneel. Jullie weten wat je doet. Als er wat is wordt er keurig contact opgenomen enz. Tja... de prijs. Ergens anders kan het misschien goedkoper, maar niet beter denk ik...
Pluspunten
super fijn bedrijf waar ik al lang producten bestel, goede prijs kwaliteit verhouding en de personeel via de chat is aardig en helpt je super goed.
Verbeterpuntende bezorger had het pakket bij de buren afgegeven maar dit niet laten weten. dit probleem ligt meer bij de bezorger maar is wel iets wat we jammer vonden
Pluspunten
Eenvoudig te bestellen
VerbeterpuntenEén doos kwam deels opengescheurd aan maar de inhoud wat niet beschadigd (kan Drukwerkdeal overigens zelf niet aan doen maar de gekozen carriers wel)
Pluspunten
Goede kwaliteit
Pluspunten
Keurig gecommuniceerd en behandeld!!
Pluspunten
Snelle, heldere levering.
VerbeterpuntenMet bestellen is het terugkijken van de aangepaste kaart niet te doen. Dit zou ik erg prettig vinden, zodat je een kaart klaar kan zetten, en door collega's kan laten reviewen.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer