Pluspunten
snel, gewoon top!
Pluspunten
Nazorg en coulante wat super fijn is Snelle reactie
VerbeterpuntenWebsite soms erg traag!! Soms moest ik andere keer terug komen.
Pluspunten
Er was iets fout gegaan maar ze hebben het supersnel en naar volle tevredenheid opgelost.
Pluspunten
bereikbaar , vriendelijk servicegericht. Erg prettig dat ik een monsterset kreeg zodat ik het papier beter kon beoordelen.
Verbeterpuntenzou het niet weten.
Het was erg onduidelijk met het aanleveren van het bestand, dit moest ik pas doen na de bestelling was geplaatst. Hierdoor moest ik weer terug zoeken waar ik het bestand moest plaatsen. Ik zou ervoor zorgen dat je het bestand al hebt geupload voor de bestelling word geplaatst.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit
Pluspunten
Fijne klantenservice en snelle levering.
VerbeterpuntenJe krijgt soms wel veel mailtjes. Verder een nadeel dat DHL geen tijdzone aangeeft.
Pluspunten
Duidelijke website en goede hulp in hoe alles aan te leveren
VerbeterpuntenDe foto's zijn te donker gedrukt op de flyers. Ik heb na levering niet de vraag gekregen of ik tevreden ben over de flyers.
Pluspunten
Goede hulp, zeer snelle levertijd (veel sneller dan beloofd) en duidelijke uitleg over wat er nodig is. Enorm veel keus en opties. Snelle en duidelijke reactie bij vragen.
VerbeterpuntenMeer uitleg op de website over wat de voor- en nadelen zijn van verschillende materialen (ik wist niet wat pvc-frontlit inhield en of het geschikt was voor wat ik wilde, namelijk de achterkant van een vrij groot aquarium).
Inmiddels 3 keer een bestelling geplaatst en aangegeven dat de koerier dit bij een afleverpunt moet afleveren. Vooralsnog zijn alle drie de leveringen bij mij thuis afgeleverd en niet op het afleverpunt welke toevallig 50 meter van mijn huis bevind.
Pluspunten
Ik doe al jaren zaken met Drukwerkdeal. Dit keer had ik visitekaartjes besteld. Snel geleverd, prima kwaliteit. Ik had zelf een fout gemaakt met het uploaden van het design. Direct contact opgenomen en dit werd meteen voor mij aangepast. Ik heb betalen middels bankoverschrijving gekozen omdat iDeal voor mij niet mogelijk was. Dit vertraagde de verwerking wel een paar dagen vertelde de medewerker de volgende dag. Ik heb toen alsnog met iDeal betaald. De dubbele betaling werd automatisch teruggestort. Chapeau! Weer/ nog steeds een tevreden klant!
VerbeterpuntenDuidelijker aangeven dat een bankoverschrijving het verwerkingsproces vertraagd.
Pluspunten
De kwaliteit is altijd goed, tegen een goede prijs en snelle levertijd. Ben altijd heel tevreden en mocht er iets mis zijn word je altijd goed geholpen.
Pluspunten
Zeer snelle levering Werd binnen een uur terug gebeld over klacht Klacht is perfect behandeld en opgelost
VerbeterpuntenEerste levering zou direct goed moeten zijn.
Pluspunten
Goed geholpen en snelle levering!
Pluspunten
Goed product voor een fijne prijs
VerbeterpuntenDrukproeven versturen
Pluspunten
Goed product, vriendelijk personeel, innovatief
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Uitgebreid aanbod, snelle levertijden, goed controle- aanleversysteem voor bestanden.
VerbeterpuntenN.v.t.
Keulenstraat 4