Pluspunten
heldere communicatie, zeer snelle levering (een dag eerder dan gepland), kwaliteit geleverd
Pluspunten
Duidelijke communicatie via de website en mail.
Pluspunten
snel en goed geleverd tegen een scherpe prijs
Pluspunten
Snel en goed.
VerbeterpuntenGa zo door mofo's
Opletten dat de tekst aan de achterzijde niet ondersteboven staat.
Pluspunten
Supersnelle reacties bij vragen en topwerk afgeleverd.
Pluspunten
De kaartjes die ik heb besteld zijn van mooie kwaliteit.
VerbeterpuntenDe leveringstijd.
Pluspunten
Uitstekende begeleiding, goede prijs en snelle levering.
Pluspunten
Alles volgens verwachting geleverd.
Pluspunten
Ziet er goed uit wat we besteld hebben
Pluspunten
Een vlotte levering (met 2 dgn tegen een duurdere prijs) van een kwalitatief prima product. (Bedrukt spandoek) Op tijd je opdracht verzenden voor de 5dgn levertijd en het is zeer betaalbaar.
VerbeterpuntenWellicht handig om tussentijds de mogelijkheid te hebben je creatief ontwerp op te slaan als je het vanaf de website maakt?
Pluspunten
Zeer snel geleverd, duidelijk waar ik kon bestellen en veel keuze mogelijkheden
VerbeterpuntenCustom oplages? Misschien heb ik geen 500 enveloppen nodig voor 20 kalender verzendingen. En misschien een nieuw product introduceren, grote gedrukte dozen? zou tof zijn
Je kunt alleen full color aangeven, zwart / wit is geen keuzeoptie. Ondanks is de afdruk perfect uitgevoerd.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer