Een order geplaatst. Gevraagd voor bestandscontrole. Snelle en heldere feedback! Snelle en goede kwaliteit productie! Kunnen andere partijen nog wat van leren! Helaas werpt transporteur ( Zowel PostNL als DHL) een schaduw die afbreuk doet aan de kwaliteit van Drukwerkdeal. (Kan drukwerkdeal zelf niets aan doen!)
Hi Esther, Hartelijk dank voor je fantastische 10-sterren review! We zijn blij dat je onze snelle en heldere feedback en de kwaliteit van onze productie zo waardeert. Jammer genoeg hebben we inderdaad soms te maken met transportproblemen buiten onze controle, zoals je aangeeft. We blijven er alles aan doen om dit zo goed mogelijk op te vangen en hopen dat dit je ervaring met ons niet overschaduwt. We staan altijd voor je klaar bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Snel, netjes en overzichtelijk aanleveren. Afwerking en uiteindelijke product heel goed.
Hi Mirella, Heel erg bedankt voor je geweldige 10-sterren review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het aanleveren, de afwerking en het uiteindelijke product. En van harte gefeliciteerd met de geboorte van Sef! Wat een prachtige mijlpaal, we wensen jullie veel geluk en gezondheid toe. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Drukwerkdeals levert altijd netjes en op tijd. Ik heb in alle jaren nog nooit een probleem gehad. Voor een festival heb ik ooit programma boekjes besteld, welke wat vertraging dreigde op te lopen, doordat het bestand niet helemaal klopte. Na telefonisch contact hebben ze toch de uiteindelijke levertijd gehaald. Super service.
Alles is altijd perfect geregeld , snelle afafwikkeling en op tijd bezorgd Echt een aanrader
Tientallen minuten in de wachtstand, onbehoorlijke gesprekken en onnodig wachten op mijn drukwerk
Beste Duco, Bedankt voor het plaatsen van een review. Het is momenteel erg druk, de wachttijd is daarom langer dan je gewent bent van ons. Wij doen ons uiterste best om elke klant zo snel mogelijk te helpen. Ik begrijp dat je mijn collega hebt gesproken en zij heeft uitgelegd dat het drukbestand niet juist was aangeleverd, niet volgens onze aanleverspecificaties. Echter ben je ondanks die melding akkoord gegaan met het bestand wat je hebt aangeleverd en de order is in productie genomen. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Kaartjes zagen er mooi uit en waren goed uit het ontwerp gekomen. Wel zaten de kaarten onder de stof en enkele hadden krassen. Maar op deze aantal kan ik dat wel snappen
Beste Joes, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wat vervelend dat de kaarten met krassen zijn ontvangen, dat is uiteraard niet de bedoeling. Excuses! Ik verneem graag het ordernummer van je zodat ik hiervoor een oplossing kan aanbieden. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Echt super mooi drukwerk geleverd. Zeer tevreden met het resultaat. En dat is niet de eerste keer. Nu vier boekjes laten drukken, met een geweldige uitkomst. Wat misschien nog beter kan is de communicatie omtrent de aflevering. Drukwerkdeal en PostNL zouden beter kunnen afstemmen wanneer de levering plaatsvindt. Maar uiteindelijk is het resultaat wat telt. Super mooi drukwerk!!!!
Beste Fred, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en complimenten! Fijn dat je zo tevreden bent over ons. Kun je meer feedback geven over wat je bedoelt met de communicatie omtrent de aflevering? Ik hoor graag van je! Wij helpen je graag weer bij een volgende besteling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Supersnel is er weer zo'n prachtige banner geleverd. Zijn echt visitekaartjes om deze op te stellen bij mijn optredens. Ik heb nu al een hele serie voor alle verschillende soorten optredens en dit maakt het elke keer weer helemaal af. Dankjewel.
Hoi Wilhelmus, Wat ontzettend fijn om te horen! We worden er blij van dat je zo tevreden bent met de banners en dat ze echt een aanvulling zijn bij je optredens. Super dat je inmiddels een hele serie hebt – precies zoals we het graag zien: maatwerk dat jouw uitstraling versterkt. Bedankt voor je vertrouwen en review & veel succes met al je optredens! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik bestel. Jullie drukken. Klaar!
Hoe duidelijk wil je het hebben? Kort en krachtig, u vraagt, wij draaien! Tot de volgende! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
De website met ontwerpfunctie werkt perfect! Verder is het soepel, snel en voordelig. Het eindresultaat is van zeer goede kwaliteit.
Goedemiddag Roy, Dankjewel voor jouw prachtige review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met de folders! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Twee weken geleden vloermat besteld inclusief ontwerp. Nog helemaal niets vernomen.
Goedemorgen Ron, Bedankt voor je review, vervelend dat je nog niets hebt ontvangen van ons! Ik ben direct in jouw order gedoken. Ik zie dat je hier een opmaak voor hebt opgevraagd. Helaas is daar de communicatie ook opgehouden, jouw order is bij ons helaas tussen wal en schip geraakt. Excuses daarvoor! We zitten er inmiddels bovenop en je krijgt zo snel mogelijk een bericht van ons. Ik stuur jou in ieder geval vast even een mail, zodat ik jouw order ook beter kan monitoren. Als ik verder in de tussentijd nog iets voor je kan doen, laat het gerust weten. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Gewoon goed, prima kwaliteit!
Hi Pascal, Dankjewel voor jouw mooie review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Hopelijk zien we je snel terug voor jouw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Goedemorgen Matthijs, Bedankt voor jouw mooie review, kort en krachtig! Zijn we blij mee! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Prima afspraken en correcte levertijd.
Hi Harrie, Dankjewel voor jouw prachtige review, wat fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent! Dat horen we graag. We zien je graag snel terug voor jouw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Zo af en toe laat ik wat drukken bij Drukwerkdeal. en ben heel tevreden met ze. Goed drukwerk en als ik vragen heb, kan ik gewoon bellen zonder wachtrij en met iemand die kennis van zaken heeft.
Hi Ruud, Wat een mooie review, bedankt daarvoor! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over het drukwerk én over onze service. We vinden het belangrijk dat je snel en goed geholpen wordt, dus fijn dat dat ook zo wordt ervaren. We kijken uit naar je volgende bestelling! Met vriendelijk groet, Joy Webcare Specialist
Goed geprint en op tijd geleverd.
Hi Nico, Dankjewel voor deze perfecte review! Blij dat je tevreden bent met het resultaat en de levering van je drukwerk, en hopelijk zien we je snel weer voor een volgende bestelling. Met vriendelijk groet, Alijna Webcare Specialist
ik bestel al vaker bij drukwerkdeal en het stelt me nooit teleur. Genoeg keus, kwaliteit is altijd top, faire prijs en ook de hele online tool is erg prettig in gebruik
Hoi Ronald, Wat een fijne review, dank je wel! Geweldig om te horen dat je al vaker bij ons bestelt en telkens tevreden bent. We doen ons best om het bestelproces zo makkelijk mogelijk te maken en zijn blij dat je dat zo ervaart. Tot de volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snel voor een lage prijs en het drukwerk ziet er goed uit. Ook de klantenservice is goed bereikbaar en behulpzaam.
Hi Lisette, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelheid, prijs en kwaliteit van het drukwerk. Ook leuk dat je onze klantenservice als positief hebt ervaren – daar doen we het voor! We helpen je graag weer bij een volgende bestelling. 😊 Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Never deliver on time, and they always blame the delivery service, but the reality is that it's always their production. Never again will I order from here
Dear Stefka, Thank you for your feedback. We're sorry to hear about your experience and understand your frustration. While we always aim to communicate expected delivery dates clearly, unexpected delays can sometimes occur—whether during production or with transport partners. That said, we take full responsibility for your dissatisfaction. Our colleague offered a discount as a gesture of goodwill, and we genuinely hope it showed our commitment to making things right. We appreciate your feedback as it helps us improve. If you ever reconsider, we’d welcome the opportunity to provide a better experience. Best regards, Rebecca Webcare Specialist
Al meerdere keren drukwerk besteld en altijd zeer tevreden. Via website makkelijk te bestellen. Snelle levering en een hele goede prijs.
Beste Monica, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Fijn dat je al meerdere bestellingen hebt geplaatsen en daarover tevreden bent. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Je betaald extra voor Controle/hulp vervolgens word er niks voor gedaan, en je ontwerp komt niet goed binnen
Beste Sem, Bedankt voor het plaatsen van een review. Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Echter kan ik geen bestelling vinden onder het e-mailadres wat je vermeld in deze beoordeling. Kun je aangeven om welke order het gaat, dan help ik je graag verder. Bedankt! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Speciali
Ik heb voor de eerste keer online een flyer ontworpen bij Drukwerkdeal. Het was een makkelijk proces en het resultaat was erg mooi.
Beste Alina, Wat leuk dat je een bestelling voor een flyer bij ons hebt geplaatst. Fijn om te lezen dat het ontwerpen hiervan is bevallen. Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Goed werk, snel en afspraken nagekomen.
Beste, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn dat je zo tevreden bent, een 10! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Mijn ervaring met Drukwerkdeal is steeds weer goed: fijne website, niet te duur en snelle levering.
Beste Marinus, Wat gaaf om te lezen dat je zo tevreden bent, enorm bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ziet er mooi uit en snel geleverd
Beste Yvette, Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de verzending van de order. Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer