Pluspunten
Goede kwaliteit en een snelle levering
Pluspunten
zeer snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Nogmaals heel erg bedankt voor de goede service, Sophie Jonker!
VerbeterpuntenMisschien de aanlever richtlijnen van tevoren nog wat duidelijker uitleggen voor mensen die trager van begrip zijn (zoals ik)
Pluspunten
Duidelijke en intuïtieve website, goede prijsstelling zonder verrassingen, snel en duidelijk antwoord op vragen (via chat).
VerbeterpuntenOptie om klein drukwerk als brievenbuspakket te leveren zou top zijn.
De mogelijkheid om eigen ontwerp op te slaan en om eerder besteld werk alsnog aan te passen wanneer blijkt dat je na ontvangst ziet dat je toch nog beter iets kan aanpassen. Bij CVistaprint kun je na het ontwrrpen een voorbeeld als pdf ontvangen zodat je kunt zien hoe iets eruit ziet.
Pluspunten
Zeer duidelijke website, snelle levering, scherpe prijs
Pluspunten
Makkelijke site Snel resultaat Eerlijk over levertijd Goede prijs voor product
VerbeterpuntenProducten varianten blijven aanbieden
Pluspunten
Duidelijke afspraken en goede terugkoppeling
VerbeterpuntenLevering zou sneller kunnen maar is nu ook al oke
'Prijs en kwaliteit
Pluspunten
Vandaag de rol-banner ontvangen. Mooie kwaliteit en scherpe afdruk, dit mede dankzij de persoonlijke hulp bij het bestand.
Pluspunten
Snelle en duidelijke communicatie en goede levertijden.
VerbeterpuntenDe kosten voor expres werk niet in verhouding ten opzichte van de oplages.
Pluspunten
Snelle levering Goede service Behulpzaam bij problemen Fijne communicatie Goede kwaliteit Betaalbaar
Pluspunten
Poster: De kleuren zijn verdwenen uit de poster.
VerbeterpuntenBetere kleur leveren
Pluspunten
VerbeterpuntenHet is handiger dat je de afbeelding eerst kan uploaden voordat je een formaat moet kiezen en reeds betaald hebt. Als nl blijkt dat de afbeelding niet mooi uitkomt werkt het systeem niet meer
Pluspunten
flexibiliteit service klantvriendelijk
VerbeterpuntenIk kreeg doorgegeven dat het postpakket alleen persoonlijk afgegeven kon worden (ookal past het in de brievenbus. Ik ben daarvoor dus thuisgebleven. Dit bleek niet nodig, want het is gewoon in de brievenbus bezorgd.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer