Pluspunten
Hele vriendelijke, efficiënte, kundige telefonische hulp bij het digitale proces.
Pluspunten
Ik was enorm verrast dat er zo snel gereageerd werd op vragen van mijn kant omtrent banen in een volvlak. Het is super goed opgelost door de dame binnen DWD
Pluspunten
snelle levering. duidelijke site
VerbeterpuntenIk had 9 canvassen bested maar 1 van hen was niet duidelijk. Geen goede resolutie van de foto; had even gemeld moeten worden voordat deze op canvas gedrukt werd. Had ik een andere foto kunnen sturen.
Pluspunten
Snelle levering. Prima kwaliteit drukwerk.
Pluspunten
Snelle levering en mooie kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles super
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik bestel er erg veel en diverse producten. Altijd goed en snel geleverd.
Pluspunten
Doet wat het beloofd.
VerbeterpuntenVolgens mij zou DHL voor 11 uur s ochtends afleveren. Dat werd 13.30 uur in de middag. Beetje onhandig, maar ligt aan DHL niet aan drukwerkdeal.
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenBetaling is onduidelijk
Proefdruk ontvangen voordat je 1000 stuks besteld die niet goed zijn
Pluspunten
Snel, betaalbaar en goed!
VerbeterpuntenKan momenteel niets bedenken
Pluspunten
zeer snelle levering, goede kwaliteit
Pluspunten
Ze leveren wat je vraagt binnen de gestelde tijd in de juiste kwaliteit...wat wil je nog meer.
Beter letten op kwaliteit van drukwerk, vaak tevreden, maar soms ook wel een beetje beneden peil, waar gelukkig de klant nog niet over klaagt... maar ik eigenlijk al niet vind kunnen...
Pluspunten
professioneel, verzorgd en supersnel
Verbeterpuntende chat verliep tot 2 maal toe traag; men meldt zich, je stelt je vraag en het duurt erg lang voor er antwoord volgt; reden bleek: we hebben het erg druk. Prima natuurlijk maar meld dat dan
3 producten besteld en in 2 leveringen ontvangen. Beter is in 1 aflevering, ik moest er voor thuis blijven, de producten gaan erg onnodig heen en weer bij DHL. van Deventer naar Utrecht. Van Utrecht naar Amersfoort. Van Amersfoort naar Leusden en dan terug naar Amersfoort naar mijn adres. Dat kan veel efficiënter.
Pluspunten
Goeie communicatie en service en snelle levering.
VerbeterpuntenJe kan je geüploade foto niet bewerken in kleur in het programma. Alleen de grote/inzoomen.
Pluspunten
Goede prijzen en heel snel - nog sneller dan de verwachte productie- en levertijd. Wij gaan altijd voor drukwerkdeal voor onze flyers en posters.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer