Pluspunten
snel , en goed , en prijsvriendelijk .
VerbeterpuntenDe klant goed laten weten of het aangedragen bestand goed en geschikt is voor de afdruk . makkelijker aanleveren ...
Pluspunten
Goede kwaliteit over het algemeen
VerbeterpuntenHeb geen mail gehad dat mijn pakje is aangekomen bij de DHL parcelshop dus zit al 1,5 week te wachten! Verder spreken medewerkers me non stop met 'je', ik vind dat onfatsoenlijk als je iemand niet kent!
Pluspunten
Goeie kwaliteit
VerbeterpuntenManier van bestellen tov canvasdeal is anders. Eerst leeg schilderij reserveren dan pas foto... Alleen liggende foto's en vierkant en geen rechte lang foto's, tov canvasdeal was dot makkelijker. Canvasdeal had veel meer rechte foto opties hier niet zo lijkt het. Veel zoekwerk voor proefopstellingen
Pluspunten
service aan de telefoon en met de chatfunctie op de website
Verbeterpuntenwij hadden pepermuntblikjes besteld en bij de bovenste laag in de doos was de opdruk half weggevaagd, die hebben we dus niet gebruikt. Ik denk dat het plastic dat bovenin de doos zat te snel op de blikjes is gelegd, terwijl de opdruk nog niet droog was. Bij de andere lagen was de opdruk wel mooi.
Pluspunten
Prima helpdesk, snelle en goede service!
VerbeterpuntenDat er de mogelijkheid is om met geboortekaartjes dezelfde dag levering te doen ook op zaterdag, zou erg fijn zijn. Anders wordt er veel tijd verloren.
Heel suf dat je eerst ettelijke formulieren moet invullen voordat je kunt doen waarvoor je kwam: een JPG uploaden en inpassen in het vierkantje. Stel je nou eens voor dat je dat omkeert. Laat mensen eerst doen wat ze willen en snappen (hun visitekaartje maken) en bewaar die daarna op de server. Dan heeft je klant daarna een uitstekende motivatie om alle formulieren in te vullen.
Pluspunten
Snelle levering, kwaliteit en prijs in verhouding.
VerbeterpuntenHet uploaden van het ontwerp gaat nogal omslachtig. Normaliter upload je het ontwerp aan het begin van het proces en vul je daarna de specificaties in. Dit is niet heel duidelijk als je wilt beginnen. Ik kwam hier pas achter toen ik een video bekeek over de werkwijze. Ik had het geduld en de tijd, maar mensen die dat niet hebben klikken dan weg en gaan op zoek naar een ander. Dus een tip: Laat aan het begin van het proces weten dat je aan het einde pas het ontwerp kunt uploaden.
Pluspunten
Bedankt voor de goede communicatie en snel handelen. Dit bedrijf is zeker een aanraden!!!
VerbeterpuntenGa zo door. Communiceren met je klanten is erg belangrijk en dat doen jullie goed.
Pluspunten
ik heb ene verkeerd product besteld en moest het veranderen naar ene premium visite kaart. deze werd uiteindelijk niet geleverd maar een basis product. ik vindt het jammer dat ik vooruit moet betalen, maar de te veel betaalde bedrag word pas binnen 2 weken terug betaald en dat in het digitale eeuw.. jammer ik zal er over na denken waar ik weer bestel.
Pluspunten
eerder geleverd dan verwacht
Pluspunten
Prima garantie
VerbeterpuntenDe kwaliteit van de cassette van de basic rol-up banner is behoorlijk naar beneden gegaan. Het is maar een goedkoop onafgewerkte cassette. De zijkappen zijn al beschadigd voordat deze geleverd wordt + de cassette heeft een scherp randje bij het in- en uit-rollen. Hierdoor heeft de poster de neiging om te krassen. De eerste cassette die binnenkwam had al een bekraste poster, maar goed onder garantie opnieuw geleverd. De cassette van de nieuwe is even slecht! we hebben persoonlijk een zilver folie over het randje geplakt tegen het beschadigen.
Pluspunten
Goede communicatie en kwaliteitsproducten voor een betaalbare prijs.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Druckwerkdeal is een zeer betrouwbaar bedrijf en uitermate servicegericht. Denkt mee en is bij eventuele problemen altijd bereid om oplossingen aan te dragen. De Medewerkers zijn buitengewoon Klantvriendelijk. Ik ben erg blij met de product/prijs selectie. Op deze manier kan ik verschillende selecties bekijken zonder maar steeds te moeten wachten op offertes. Ook de blog en de trainingen spreken mij erg aan. Zo leer je op een leuke manier steeds meer bij. Druckwerkdeal is wat mij betreft een TOP-bedrijf.
Verbeterpuntenik mis bijvoorbeeld nog de speciale technieken als letterpress, softtouch-print en het verven van de snijranden. Verder zijn de tarieven van de vlaggen nog wel aan de hoge kant.
Pluspunten
Zeer breed assortiment, veel mogelijkheden, prima kwaliteit, gunstige prijs.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer