Pluspunten
goedkoop en klantvriendelijk
VerbeterpuntenMensen inhuren die ook oog voor het werk hebben, ik heb 3 borden van 50 bij 50 besteld 1 van de borden is 1 cm langer. Begon te koken nadat ene Ahrend met de domste vragen kwam, totaal geen verstand leek het wel en vooral oog voor het geen wat er gedrukt moest worden. Verder werd er gevraagd voor 20 euro bij betaling om een logotje op te splitsen, ik weet niet maar een logo opsplitsen is geen 3 min werk dus vond dat maar vervelend. Ik bestelde 3 plexiglas platen van 50bij50 en stuurde 3 logos los op dan moet je als werknemer wel kunnen bedenken dat die 3 logos op die 3 plexiglas platen moeten gedrukt worden. Voelde alsof ik contact had met iemand die er geen verstand van had en vervolgens kreeg ik een voorbeeld die nergens op sloeg gelukkog heb ik een geduldige vriendin die het contact verder heeft overgenomen want raakte er maar geïrriteerd door.
Pluspunten
Duidelijke site, waardoor het bestelde goed zelf gemaakt kan worden. Product voldoet geheel aan de verwachtingen. Snelle levering. Goede klantservice.
Pluspunten
Levering was extreem snel!
VerbeterpuntenMeer technische details over het drukproces zouden fijn zijn - met detailfotos en samplepacks om te zien wat zin heeft om te bestellen.
Pluspunten
Perfect zelf te doen
Pluspunten
Prima. Precies zoals vermeld op de site
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Geweldige service. Er belde zelfs iemand op om te melden dat mijn bestand niet het goede formaat had en dat hij het al even aangepast had. Naar volle tevredenheid. Mooi drukwerk, goede kwaliteit.
Pluspunten
Altijd hele goede kwaliteit !! Hele mooie visitekaartjes waar ik heel vaak complimenten over krijg. Misschien zou ik ietsje goedkoper kunnen, het bevalt me zo goed bij Drukwerkdeal dat ik eigenlijk niets anders meer wil pfobern.
Pluspunten
Duidelijke website, chatcontact met medewerkers bij vragen, monsterbox die ook nog snel geleverd word en nette levering van bestelde producten
VerbeterpuntenHelaas drukken jullie niet met goudfolie, anders hadden we die bestelling ook bij jullie kunnen doen!
communicatie via de website is nodeloos ingewikkeld.
Pluspunten
Snelle service, goede communicatie!
VerbeterpuntenJullie kunnen er niks aan doen, maar TNT bracht mijn pakket best gehavend/ verpakking kapot. Gelukkig niks kapot aan de bestelling.
Pluspunten
Reageren meestal snel op mails Zeer snelle druktijd en levering Waarschijnlijk snel en betrouwbaar bij klus waar geen offerte of opmaak bij te pas komt.
VerbeterpuntenWaarom de nieuwe klant vanaf het begin tutoyeren? Als je e-mail adres eenmaal is gebruikt bv in vraag via e-mail kun met dat adres geen account meer maken. Daardoor minstens 4 dagen verloren voordat alles een beetje op de rails was. Men leest soms mail zeer onzorgvuldig Telefooncentrale werkt eenmaal niet Opmakers doen hun werk nogal mechanisch, laten zeer opvallende fouten staan, tenzij ze daar op gewezen worden (Te?) vergaand geautomatiseerde administratie? In uiteindelijk product zaten nog fouten die verantwoording van de klant (mij) zijn maar die een goede opmaker had gezien.
Pluspunten
Geweldig bedrijf. Snelle en goede service en uitstekende kwaliteit!
Verbeterpuntengeen verbeterpunten.
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke site. Goede kwaliteit drukwerk. Prima prijs. Snelle levering. Ik ben zeer tevreden.
Er kwamen verschillende mails met verschillende verwachtingen qua levering, erg verwarrend.
Pluspunten
Ik had binnen 24 uur een banner nodig. Ze hebben me perfect geholpen en ik had het product op tijd binnen.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer