Alles klopt.

Gemakkelijk bestellen, meteen goed geïnformeerd en alles klopte inclusief aangeven levertijd.

Top levering

Snel, betaalbaar en OK kwaliteit. Top zaak :)

Mooi!

Mooie kleuren op goede kwaliteit papier! Geleverd op de afgesproken dag.

Goede begeleiding, mooi drukwerk

Goede begeleiding, mooi boek ontvangen

Goede kwaliteit snel geleverd en mooie prijs

Goede kwaliteit snel geleverd en mooie prijs

Positief

Mooie visitekaartjes van goede kwaliteit, snel geregeld. Wel wat aan de dure kant maar ik had dan ook voor één van de duurdere varianten gekozen.

Snel, mooi en makkelijk

Heel snelle service, gemakkelijk in gebruik en prachtig resultaat

Vaste klant en altijd tevreden

Goede prijzen, goede producten, snelle levering, enorm betrouwbaar!, kortom - erg tevreden.

Vlot en professioneel

Duidelijke site en communicatie

Dummyproof website. Duidelijke stappen. Je weet precies wát je krijgt en wanneer je het krijgt.

Top en snel

Mooie kwaliteit en spandoek was er al binnen 2 dagen!

Excellent

Delivered really fast and as always great quality. Very reliable

snel, prettig en zorgvuldig

Ik kan het niet duidelijker omschrijven.

Product is goed bezorging is bagger

Bezorger heeft schade aan onze tuin afrastering gemaakt. Schade is opgenomen Maar nog geen vervolg aangegeven. Moeten er zelf weer achter aan. En dat is vervelend

Perfecte print!

Absolute aanrader. Zo besteld, zo geleverd en van perfecte kwaliteit!

De service is top

het was (alweer) prima in orde!

Het online bestellen gaat eenvoudig; het drukwerk wordt goed verpakt en keurig afgeleverd. Zag er ook deze keer weer goed uit.

Snel en juiste kwaliteit

Snelle en correcte afhandeling

Perfect resultaat en mooie afwerking!

Mijn bestelling bestond uit kerstkaarten die we gaan verkopen bij de caviaopvang waar ik als vrijwilliger werk. De kaarten zijn heel mooi geworden, luxe zelfs en ik had ze heel snel in huis.

Super mooi en snel

Kwaliteit drukwerk en snelle levering. Ik ben heel tevreden en kom zeker terug.

Goede service en netjes op tijd

Ondertussen al veel bestellingen gedaan, erg tevreden over. En ook goede klantgerichte service, als iets niet lukt.

Goede service en snelle levering

Onze kalenders werden na een proefdruk (en overleg over het bestandsformaat) na aanleveren van de bestanden in een paar dagen geleverd. Prima kwaliteit, de afnemers zijn zeer tevreden.

Super, goede kwaliteit

Goede kwaliteit kaartjes, goede prijs, blij mee.

Goede kwaliteit en betaalbaar

Makkelijk om spandoek zelf te bewerken. Mooie kwaliteit en betaalbaar

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer