Pluspunten
duidelijk en overzichtelijke prijzen, ideaal voor het maken van offertes. Kan gelijk zien wat de kosten zullen zijn.
VerbeterpuntenNext-day delivery blijft een grote valkuil. heb een bestelling gedaan. op dezelfde dag, 2 x hetzelfde besteld, allebei met next-day delivery alleen de ene komt wel de volgende dag en de andere een dag later. Betrouwbaarheid van bezorging mag zeker nog verbeterd worden.
Pluspunten
duidelijke website, snelle aflevering
Pluspunten
Het probleem was de levering maar dit lag niet aan Drukwerkdeal. Dit probleem lag bij DHL. Weliswaar opgelost.
Verbeterpuntenbel zelf terug. Ik moest nu iedere keer er zelf achteraan omdat niet duidelijk was waar het probleem lag.
Pluspunten
Productie ging snel en in 1 keer goed
VerbeterpuntenDe levering via DHL is dramatisch. Het pakket word via de zakelijke lijn van DHL verstuurd. De bezorger komt dus altijd overdag langs om je drukwerk te bezorgen. Maar als particulier ben je dan dus meestal niet thuis. Na 2 bezorgpogingen moet je het pakket zelf gaan afhalen. Voor mij was de dichtstbijzijnde DHL-vestiging 35 km verderop op een industrieterrein. Ik beschik niet over een auto en zonder auto is dat dus bijna onmogelijk. En als je dan ook nog eens niet binnen 5 werkdagen je pakket ophaalt wordt het teruggestuurd. Waardeloze service en totaal niet klantgericht!
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam Goede service
VerbeterpuntenDuidelijker in online communicatie, zodat fouten voorkomen worden door de klant. (wat voor DWD zelf duidelijk is, is niet altijd zo voor de klant, maar dit wordt via chat of telefoon wel goed uitgelegd)
Pluspunten
Geweldige service en klantvriendelijkheid. Top prijs kwaliteit verhouding.
Bestelling mag in één keer komen, opsplitsing was moeilijk voor het registratiesysteem in het magazijn.
Pluspunten
Zeer goede prijs kwaliteit. Uitstekende verzorging-verzending.
VerbeterpuntenEen drukproef zou fijn zijn, maar niet noodzakelijk.
Pluspunten
Mooie site waarop je eenvoudig je eigen ontwerp kan maken!
Pluspunten
Zeer snelle levering, tegen scherpe prijs.
VerbeterpuntenHet ontwerp programma zo aanpassen dat je zelf een proef print kunt maken. Met koeie letters concept ontwerp.
1. DTP hulp vanuit het bedrijf, tegen gereduceerd tarief, zou fantastisch zijn. Dat zou jullie helemaal af maken! 2. Misschien nog meer verschillende papieren, zodat je ook wat luxer drukwerk bij jullie kan laten plaatsvinden.
Pluspunten
De producten die wij besteld hebben zijn van goede kwaliteit en vlot in huis. Het personeel is behulpzaam. Overzichtelijke website. Vraag een gratis proefdoosjes met de verschillende soorten druktechnieken en papier soorten aan. Erg handig!
VerbeterpuntenAlleen de kwaliteit van het drukwerk van de offerte mappen vond ik minder dan alle overige producten, die allemaal goed waren van kwaliteit. Ook bij het herdrukken, was de kwaliteit niet optimaal.
Pluspunten
Alles, prima service, leversneleheid, kwaliteit, prijs.
VerbeterpuntenIk geef uit principe geen 10, dus bij mij is een 9 het maximum, maar een 10 zou wel verdiend zijn. Geen 10 ivm "achteroverleunen" we moeten toch blijven opletten om de kwaliteit etc op peil te houden. Vandaar een 9 en geen 10
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer