Pluspunten
Bestellingen worden snel bezorgd. Bij meerdere producten eventueel in losse pakketten (door verschillende productietijden). Indien er iets mis is met een bestelling wordt er adequaat en snel gereageerd.
Pluspunten
Ik wist niet meer hoe ik het drukbestand moest exporteren, hoeveel DPI. Werd (via de chat) meteen geholpen!
VerbeterpuntenGEEN!
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering en prima kwaliteit!
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijke website. S'avonds bereikbaar. Goede service.
VerbeterpuntenBij sommige producten is het incl. verzendkosten en bij andere producten weer niet.
Wanneer iemand extra betaalt voor een spoedlevering is het de verantwoordelijkheid van het bedrijf waar de betaling is voldaan om die levering ook volgens afspraak uit te voeren.
Ook word bestanden laten aanleveren. Hierdoor blijft de kwaliteit van een foto beter als je ook tekst wil. Anders moet je de foto eerst uitprinten en dan is de kwalitiet al flink verslechterd.
Pluspunten
Geweldige service. Helpdesk beantwoord vragen alsof je bij ze aan de balie staat. We wilden iets dat niet standaard op de lijst staat, even gebeld, binnen een dag offerte binnen die je in je eigen omgeving zo kunt activeren. Werkt prima.
VerbeterpuntenAanlevering van bestanden wil van keer tot keer nog wel eens verschillen.
snijwerk van de ansichtkaarten kan vlgs mij mooier
Pluspunten
prima betrouwbaar snel
Pluspunten
Goede service, altijd paraat voor een reclamatie als er iets niet goed is, ruim assortiment.
VerbeterpuntenMaak proefdrukken mogelijk, kijk altijd het kleurverschil na tussen PDF en print, nog snellere levering.
Pluspunten
Goede service en prijs kwaliteit!!!
Pluspunten
Snelle levering en goedkoop voor goede kwaliteit. Het bestelde product ziet er heel mooi uit. Volgende keer ga ik zeker weer bij drukwerkdeal bestellen. Snel en betrouwbaar!
Pluspunten
Handige site. Zeer snelle levering. Uitstekende kwaliteit tegen een gunstige prijs. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Kortom: zeer tevreden!
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit flyers
VerbeterpuntenHet wordt meteen erg duur als je iets op factuur wil bestellen.
Pluspunten
Zeer snelle levering, behulpzame medewerkers die ook echt meedenken
Pluspunten
Er was iets fout gegaan met de verzending. Slordig natuurlijk, maar het werd direct en netjes opgelost.
Pluspunten
Snel en goedkoop.
VerbeterpuntenEr waren behoorlijk grote kleurverschillen tussen de verschillende flyers, maar dat was in dit geval niet heel erg.
Pluspunten
Klantvriendelijk, snel, gemakkelijk
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer