Pluspunten
Prijs kwaliteit is heel goed en de levering super snel.
VerbeterpuntenHet vouwen van de folders was niet helemaal recht en er zaten kreukels in mijn banner.
Pluspunten
Altijd goed en betrouwbaar . Keurig op de hoogte gehouden van het leverings proces
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Gewoon goede prijs kwaliteit verhouding en een SUPER helpdesk!
VerbeterpuntenGeen die mij zijn opgevallen!
canvasdoeken werden niet afgeleverd op aangegeven afhaalpunt, maar bij hoofdgebouw DHL. Kreeg daar ook géén communicatie van. Door actieve medewerker bij DHL hoofdkantoor uiteindelijk doeken kunnen afhalen. Klaarblijkelijk zijn de pakketten van drukwerk niet conform afgesproken formaat van DHL..........
Pluspunten
In een nette, overzichtelijke omgeving mijn bestelling kunnen plaatsen. Producten werden uiteindelijk sneller geleverd dan vooraf geïndiceerd.
VerbeterpuntenEen laatste quality check doorsturen betreft het bestelde product. Alles is nagekeken, bestanden zijn in orde, wat is gecorrigeerd, etc. M.b.t. posters; het is enigszins lastig deze uit de koker te halen. Wellicht kunnen jullie een makkelijkere oplossing verzinnen? Zoals een lipje waar je aan kunt trekken, waardoor de posters naar boven komen (denk aan een telefoonhoesje)...
Pluspunten
Altijd goede kwaliteit, maar bovenal: service!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ziet er goed uit
VerbeterpuntenKost ongelovelijk veel moeite voor ik eindelijk mijn eindproduct heb. Krijg ik het eindelijk binnen na 3 maanden IS HET NIET GOED. Reclamatie gekregen, opnieuw besteld, MAKEN ZE ER MAAR 2 IPV 3.
Pluspunten
Klantenservice is zeer snel en behulpzaam. Bij een per ongeluk verkeerd geüpload bestand hebben we snel gebeld en kon het nog teruggedraaid worden. Wij raden Drukwerkdeal aan iedereen aan :-)
VerbeterpuntenBestelling bundelen (spandoeken) zodat er minder (kleine) pakketten geleverd hoeven te worden. Dit zou enorm veel verpakkingsmateriaal schelen.
Pluspunten
Beschikbaarheid: goeie digitale ondersteuning en makkelijke communicatie mogelijkheden. Fijne medewerkers, meedenkend en snelle respons. Goeie service.
Pluspunten
goede service
VerbeterpuntenBugs uit ontwerptool halen.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteitverhouding, klantvriendelijk en snelle levering!
Pluspunten
Snel bereikbaar per telefoon.
VerbeterpuntenHet is soms verwarrend welke afmetingen je moet uploaden bij posters. Bijvoorbeeld bij decontex hotknife doeken, zijn de buitenste randen sowieso wit. Dit betekend dat je een file moet uploaden die kleiner is om hier rekening mee te houden (anders valt het buitenste deel van je poster weg onder de witte rand). Ik zit altijd te puzzelen met hoe groot ik mijn poster nou moet maken, exporteren en uploaden bij drukwerkdeal zodat het allemaal klopt. Dit process zou wellicht duidelijk beschreven kunnen worden.
Pluspunten
snelle bezorging en goed verpakt
VerbeterpuntenHelaas kon ik geen matte afwerking kiezen, of heb ik hem niet kunnen vinden
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer