Pluspunten
Snelle communicatie zowel telefonisch als via mail. Net, informeel contact. Bij fout in het ontwerpprogramma was de druk niet in orde. Drukwerkdeal steekt hand direct in eigen boezem en regelt binnen 3 dagen nieuwe druk. Meedenkend dus dik in orde.
Pluspunten
Enkel positief! Super website, goede prijzen, snelle levering, prima kwaliteit.
Pluspunten
Betrouwbaar. Kundige mensen. Met name de chat bevalt me prima. Snel helder.
Pluspunten
Goed materiaal komen afspraak na
VerbeterpuntenZe moeten boekje beter lijmen
Pluspunten
Snelheid, prijs kwa Iteit verhouding
VerbeterpuntenMedewerker had ons kunnen berichten dat de foto's niet echt goed uitgelijnd waren.
Pluspunten
Prima prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
Geweldig geholpen,hebben goed meegedacht met mij super.
Pluspunten
Makkelijk vindbaar, netjes afspraken nakomen
VerbeterpuntenWel erg veel mailtjes rond eerste aankoop
Pluspunten
goede produkten, goede prijs, perfekte service. Ik ben al lang klant en nog nooit teleurgesteld geweest
VerbeterpuntenIk ben volkomen tevreden, misschien een uitgebreider assortiment
Pluspunten
Betaalbare producten voor een top kwaliteit
VerbeterpuntenTip: misschien heb ik het over het hoofd gezien, maar foto's laten afdrukken op foto papier.
Pluspunten
goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed personeel en hebben veel kennis in huis
Verbeterpuntenga zo door, heerlijk om zaken met jullie te doen
Pluspunten
Geeft goede begeleiding en doet niet moeilijk over herdruk, mocht dit voorkomen. Verder super service, snel en prima kwaliteit voor de prijs.
VerbeterpuntenGEEN.
Pluspunten
Het was de eerste keer dat we wat bestelde en we zijn best tevreden over het geleverde product.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
goede begeleiding, afspraken na komen, goede prijs-kwaliteitverhouding
Verbeterpuntenbetalingen iets duidelijker uitleggen, aangeven.
Pluspunten
Klantvriendelijk en behulpzaam
VerbeterpuntenKwaliteit matig betreft printwerk
Keulenstraat 4