Pluspunten
Prima service. Goede prijs en snelle levering
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door.
Pluspunten
Snel en vakkundig geholpen
Pluspunten
Keuze mogelijkheden Bestel procedure Prijs / kwaliteit verhouding top
Verbeterpuntenlosse onderdelen van standaarden kunnen bestellen
Pluspunten
we kregen visite kaartjes.
VerbeterpuntenLevertijd verkeerde info (Belgisch site) Levertijd : 13 dagen. Niet op tijd geleverd. Totaal geen communicatie erover. Helpdesk knullig Visite kaartjes had ik steviger verwacht. de hoekjes gaan snel los zitten.
Pluspunten
VerbeterpuntenHelaas toch een heel aantal folders met lichte krassen over het glanslaminaat, dit vindt ik niet noemenswaardig om terug te sturen maar neem dit wel mee in mijn beoordeling
Pluspunten
ik ben al een paar jaar klant van Drukwerkdeal en ik heb alleen positieve ervaringen met de chatlijn, klantenservice en de gebruiksvriendelijkheid van de site. De mail communicatie over de status van de bestelling is ook heel goed. Kortom, ik ben zeer tevreden
VerbeterpuntenGeen - zie positieve punten
Pluspunten
De software is heel duidelijk en het produkt mooi en betaalbaar.
VerbeterpuntenDe prijzen van keuzes tussen het verschillende materialen inzichtelijk maken bij het maken van deze keuze.
Pluspunten
Goede prijs snelle levring. Goed begrijpelijk klantvriendelijk website.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Voor de eerste keer drukwerk besteld, supersnel bezorgd en zeer tevreden over het resultaat!
Pluspunten
Goede service. Bij vragen snelle adequate hulp.
VerbeterpuntenIn de programmatuur zou het fijn zijn als je eerder de kwaliteit van de afbeelding kan toetsen die je wil gaan uploaden voor je bestelling.
Pluspunten
Zeer vriendelijke hulp bij het bestellen via de chat, toen ik er niet helemaal uit kwam.
VerbeterpuntenAlles prima, behalve dat de doos bij aankomst helemaal uit elkaar lag. Gelukkig was de bestelling niet beschadigd, hoewel dat eigenlijk een wonder was. Dat zal zeker ook aan DHL hebben gelegen, maar misschien moeten jullie stevigere dozen gebruiken?
Pluspunten
De sticker die wij bestelden is mooier dan we verwacht hadden voor die prijs en werd bovendien razendsnel thuisbezorgd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Perfecte prijs kwaliteit verhouding en precies op de vooraf gemelde datum de bestelling ontvangen helemaal top
VerbeterpuntenN.v.t.
Snellere afhandeling reclamaties
Pluspunten
Positieve uitstraling, duidelijke website
VerbeterpuntenEindeloze discussie over afhandeling fout gedrukte flyers. Ik leefde in veronderstelling dat ik goed ingeleverd heb (de proef in PDF laat ik uiteraard niet doorgaan als drukkwaliteit te slecht is), maar uiteindelijk heeft het bijna een halve dag gekost voordat ik 25% korting kreeg. In tussentijd heb ik overwogen de opdracht bij een collega online drukker neer te leggen. Met een iets meer klantgerichte oplossing (en vooral snelheid) kun je zoveel meer winnen. (Bij collega drukkers wordt er geen discussie gevoerd, maar zonder verder vragen de opdracht kosteloos opnieuw gedrukt). Ik ben aan het twijfelen gebracht en vlg mij is dat niet goed.
Pluspunten
Zeer snel en goed
Pluspunten
VerbeterpuntenIk had visitekaartjes besteld met een afloop die groot genoeg was. Bij ontvangst van de visitekaartjes zat er echter wel een witte rand aan mijn kaartjes.
Pluspunten
Super snelle levering en goedkoper dan de meeste andere drukkers.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer