Pluspunten
Snelle service, makkelijk bereikbaar, ook per telefoon. Site soms wat ingewikkeld, maar personeel erg behulpzaam
VerbeterpuntenBij oude orders is het alleen aan de omschrijving lastig te zien wat het drukwerk nu precies was. Je moet soms meerdere orders openen om een herhaal bestelling te kunnen doen. Een plaatje bij de oude order zou handig zijn.
Pluspunten
Snel, eenvoudig en goedkoop
Pluspunten
Goede service en men denkt goed mee. Vooral mijn complimenten voor de persoonlijke begeleiding van Bjorn Scholten. Door zijn hulp is een prima product afgeleverd
Pluspunten
Ik vind de manier van communiceren bijzonder prettig. De medewerkers zijn altijd uiterst vriendelijk en weten waar ze over praten en ontzettend behulpzaam en geduldig. Dat is heel fijn om te merken.
Pluspunten
kwaliteit van de folder ziet er goed uit, ik had een probleempje tijdens het maken van de folder werd netjes te woord gestaan.
Verbeterpuntenevt. het programma om de folder te maken kunnen opslaan, per ongeluk op kruisje gedrukt en al m'n werk was voor niets
Pluspunten
Goed drukwerk, makkelijk te bestellen, snelle levering
VerbeterpuntenIk zou graag enveloppen bij de kaarten willen. Nu niet aan gedacht. Als je dit als extra linkje aanbiedt onder het product dan is het ook duidelijk dat de kaarten zonder enveloppen worden geleverd.
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Perfect werkende en duidelijke site. Prijzen van producten zeer in verhouding tot de geleverde kwaliteit, uitstekend!
Pluspunten
Heel goed geregeld
Pluspunten
Eerlijk gezegd alleen maar goede punten. Snelle reacties, correcte communicatie, goede prijzen, tijdige en snelle levering. Top!
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Goede en betrouwbare service.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Uitgebreid aanbod
Pluspunten
snel en goed betaalbaar.
Verbeterpuntenhet was een beetje onduidelijk hoeveel er zou worden afgesneden , dat is dus ook niet helemaal goed gegaan.
Pluspunten
Altijd volgens afspraak in goede staat geleverd!
Pluspunten
De bereidwilligheid naar de klant is positief. Bereid tot meedenken in oplossingen..
VerbeterpuntenInterne communicatie met de "opmaker" kan veel beter. De opmaker moet ook letten op fouten in de aangeleverde tekst. helaas staat er nu een verkeerde datum in mijn flyer.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer