Snel en goede kwaliteit

Snelle levering. Drukwerk van prima kwaliteit. Website duidelijk en handig.

Geen levering opTijd

Ik wil bij deze een klacht indienen. ik heb eerder geen mail ontvangen ter controle, Terwijl ik nog nagebleven heb. Daarna nog een keer gebeld omdat er nog niet geleverd was. Hierbij was beloofd dit gelijk in gang te zetten, echter kreeg ik de volgende dag een melding dat er een fout bij de machine was. Toen ik heb gevraagd om het alsnog gelijk die dag te leveren, en anders de order te annuleren. Beiden is niet gebeurd, dus bij deze wil ik restitutie van het gehele bedrag opvragen.

Goede kwaliteit en prima service!

Er gaat zelden iets mis en de producten worden snel geleverd.

Snelle en nette levering

Veel sneller geleverd dan verwacht, heel fijn! Kwaliteit is prima!

snel en goed

heb nu twee keer een review geschreven - nu niet weer - anders bestel ik niet weer

dit is de eerste keer dat ik iets besteld heb

Helemaal goed! Snelle service

Snelle service, goede kwaliteit volgens de klant. Als de klant blij is ben ik het ook!!

Uitstekende service

Had weer een bestelling geplaatst voor echt drukwerk. Flyers en posters super snel geleverd en dat ook nog eens voor een scherpe prijs

Super snelle levering Super kwaliteit Je wordt goed op de hoogte gehouden

Leveren snel en goede prijs/kwaliteit verhouding

Helemaal goed

Netjes gedrukt, gesneden en afgeleverd. Ook goed geholpen in de chat.

goede prijs en kwaliteit, blij!

pvc banner laten printen. Zag er top uit. snel ontvangen ook, en goedkoper dan bij andere webwinkels.

Snel, scherp geprijsd, kwalitatief perfect.

Gebruiksgemak, kwaliteit, prijs en snelheid: alles is tiptop in orde bij Drukwerkdeal.nl. Ik ga nooit meer naar een ander.

Super service!

Snel, kwamitatief en betaalbaar

Snelle levering. mooi drukwerk

Snel en duidelijk.

Altijd betrouwbaar. Duidelijke website.

Beschadiging

Ik heb drie bordjes besteld waarbij in de derde een vouw zit. Deze is niet bruikbaar helaas. Maar over het algemeen zijn mijn ervaringen met jullie erg positief hoor!

Super drukwerk, snel geleverd

Het bestellen gaat super simpel, voor elk type product hebben ze duidelijke aanleverspecificaties. De prijs is goed, het geleverde product overtreft de verwachtingen en wordt netjes op de vooraf afgegeven datum geleverd. Kortom: een aanrader!

goede servies

Bestelling van iemand anders ontvangen

Gebeld omdat bestelling niet de juiste was. Telefonisch konden ze me niet helpen, ik moest via site een klacht indienen.En mijn bestelling ligt ook nog eens bij iemand anders ,erg vervelend staat een foto van iemand op. Onzorgvuldig. 7 dagen later nog niet gehoord hoe de status van afhandeling van mijn klacht is.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit van de posters, snelle levering

Snel, gunstig geprijsd en zeer gebruiksvriendelijk

Binnen een paar werkdagen grote labels op maat tegen een gunstige prijs. Gebruiksvriendelijk portal om ontwerpen te maken of te uploaden. Als ik weer wat heb weet ik bij wie ik moet zijn.

Goede kwaliteit, snelle service. Dik tevreden!

Positief

Snel en goed

De posters zien er perfect uit en ze waren 2 dagen eerder bezorgd dan gezegd. Dik tevreden hier!

Makkelijk, snel en goed.

Makkelijk om te bestellen, snel geleverd en kwaliteit is goed.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer