Snel geleverd en goede kwaliteit en service

Snel geleverd en goede kwaliteit en service. Alleen de wachttijd (telefonisch) vind ik jammer genoeg vrij lang duren.

gewoon perfect

alles loopt, razendsnel en is betrouwbaar.

makkelijk bestelproces

Drukwerk bestellen in kleine oplages in print en offset is d.m.v het makkelijke online bestelproces super simpel.

goed, gemakkelijk en professioneel

goede ervaring, snelle levering.

Fantastisch product

Voor een collega die met pensioen gaat een spandoek laten maken. Naast een goede klantenservice, top service en een fantastisch product oktvangen in de afgesproken tijd. Site super makkelijk en klantvriendelijk. Aanbeveling: Zeer zeker!

Scherpe prijzen, snelle levering!

Ik bestel mijn drukwerk, van flyers en stickers tot aan textiel, al jarenlang bij Drukwerkdeal. Eenvoudig, klantvriendelijk. online bestelproces. Prima kwaliteit tegen echt scherpe prijzen en bovenal is de “normale” levertijd razendsnel. Het komt geregeld voor dat ik mijn bestelling sneller binnen heb dan de door Drukwerkdeal zelf opgegeven levertijd.

Goede ervaring. Flyers waren perfect gedrukt!

Goede ervaring. Flyers waren perfect gedrukt!

Maak regelmatig gebruik van de diensten van Drukwerkdeal en altijd tot volle tevredenheid

Bestellen en uploaden is zeer gebruiksvriendelijk en levering altijd stipt, vaak zelfs dag eerder dan de planning.

snel en zorgvuldig

Alleen jammer dat er weinig keuze i het aantal posters is. Minder dan bijv Flyer Alarm.

Helemaal top!

Prima voor elkaar. Simpel besteld via de website. Goed voor elkaar.

Netjes !

Mooi product , Snel geleverd !

perfect

snel, goed en duidelijk, ga zo door

Snelle levering , erg tevreden

Gewoon top!

Snelle levering en kwalitatief goede printen.

Shirts online configureren ontwerp aanleveren en eenvoudig betalen. levering vaak voor de aangegeven datum. Mocht er onverhoopt wat misgaan is de klantenservice goed en snel. Bedrukte shirts gaan nu al jaren mee en de full color prints kunnen goed tegen wassen.

een tevreden klant

Dankzij het razendsnelle en accurate systeem van Drukwerkdeal heb ik de door mij ontworpen visitekaartjes perfect kunnen laten drukken. Mij klant was zeer tevreden, dus ik ook!

Mooi uitgewerkt

Mooi uitgewerkt.

Slechte kwaliteit en slecht snijwerk

Expres niet de goedkoopste kaartjes genomen, maar dan nog erg slechte kwaliteit. Echt niet tevreden. Gelukkig mag ik ze terugsturen.

Correcte bezorging

Site is overzichtelijk en bezorging was op tijd. Prijstechnisch ook geen opmerkingen. Geleverde produkte voldeed aan de verwachting en ziet er goed uit.

Prima. Geleverd gekregen wat er besteld is binnen de opgegeven levertijd.

Prima. Geleverd gekregen wat er besteld is binnen de opgegeven levertijd.

Bestel hier vaker, altijd naar wens! Dankjewel

meer dan fantastisch

Beste mensen, ik bestel al van begin af aan bij drukwerkdeal, zolang hun bestaan, voor 3 zaken. Ikzelf ben inmiddels 63 jaar en echt een klungel met professionele programma's waar mensen prachtig dingen mee maken. Ik daaren tegen maak hetgeen ik in drukwerk wil hebben in powerpoint en slaat dat op als jpg en pdf, lever het aan bij drukwerkdeal en als ik twijfel via alternatieve aanlevering en tot heden komt het altijd echt super mooi aan. Ik ben zo blij met drukwerkdeal dat ik iedereen die het maar horen wil op de hoogte breng van hun prachtige werk. Super goede service, de chat altijd bereikbaar. Ik heb er verder geen woorden voor, zo geweldig blij ben ik met drukwerkdeal.

Snel en voordelig

Binnen 4 werkdagen hadden wij voor onze klant haar nieuwe briefpapier in huis, netjes en snel aangeleverd, voor een concurrerende prijs. Wij zijn dan ook al jaren trouw klant en zijn echt heel tevreden over Drukwerkdeal.

Top drukwerk, goede prijs

Makkelijk, snel en snelle reactie van klantenservice. Daarbij een mooi eindresultaat.

Super snel, super makkelijk, super mooi!

Goedkoop, super snel en makkelijk online zelf te maken.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer