Ik heb 500 boekjes besteld best een flink bestand en toen we de boekjes kregen miste we iets op twee paginas. de reactie die ik kreeg was we hebben gedrukt conform aangeleverd bestand.. Maar als die openen krijgen ze wel een foutmelding. Waarom zou je 500 boekjes drukken met een foutmelding??? Heb geen mail geen belletje niks gehad.. En de oplossing? 10% korting op nieuwe boekjes. Dat denk ik dus niet
Hallo Immi, Bedankt voor jouw review. Na veel overleg ook vanuit jouw kant zijn we er gelukkig achter gekomen wat er bij ons mis is gegaan bij het drukken van de boekjes. Mijn excuus voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Met onze afdeling aftersales heb je inmiddels mogelijke oplossingen besproken zodat we de fout alsnog goed kunnen oplossen. Ik verwacht dat dit naar tevredenheid zal zijn, mochten we nog iets voor je kunnen betekenen dan hoor ik dat graag. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Altijd blij met de snelle levering van Drukwerkdeal! Prima uitleg op de websites waardoor een product samenstellen altijd lukt. Zowel zakelijk als privé erg tevreden.
Beste Nancy, Bedankt voor de mooie review, heel leuk! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Bedrukte spandoeken zien er prima uit, daarover geen klachten. Bij ook maar een kleinste aanpassing (zoals de vraag of er misschien 2 extra ringen in de rand geslagen kunnen worden) wil Drukwerkdeal geen service bieden. Eerst de vraag via de klantenservice gesteld, daar werd verteld dat dit geregeld kon worden via het offerteformulier. Dat dus gedaan, maar toen bleek het alsnog niet te kunnen. Het kan natuurlijk best wel, maar een kleine extra handeling die voor jullie hooguit 2 min. kost is blijkbaar al te veel gevraagd. Nu moest ik ze proberen ze er zelf in te maken, wat me een ritje naar de bouwmarkt en een uur lang een hoop frustraties opleverde om het er netjes in te werken, wat dus ook maar half lukte. Meedenken met een klant is mijn inziens waar je als bedrijf hét verschil mee maakt. Zoals gezegd, over het product zelf verder geen klachten maar ik heb nu wel een spandoeken met lelijke ringen. Vandaar toch 3 sterren.
Beste Etienne, Bedankt voor de review! Ik snap dat je zegt dat dit een kleine aanpassing is. Echter door de hoge volumes orders die wij per dag produceren, en versturen, is dit niet mogelijk. Wij werken met een strakke en vaste planning om de levertijden te kunnen behalen. Indien wij op losse verzoeken ingaan kunnen wij dit niet meer realiseren. Ik hoop dat je dit begrijpt. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Makkelijk te bestellen, snel ontvangen, goede kwaliteit
Beste Tilly, Bedankt voor de mooie review en complimenten. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Mijn ene pakket werd afgegeven op een totaal ander random adres een half uur rijden van het museum vandaan de andere 2 pakketten zijn nog steeds niet aangekomen terwijl ze afgelopen woensdag bezorgd zouden worden. Ik ben echt niet tevreden en baal als een stekker en wil weten wanneer de andere twee banners geleverd gaan worden.
Hallo Janneke, Wat vervelend dat je nog steeds op twee roll up banners zit te wachten. Mijn excuus voor deze vertraging. Volgens de bezorger kon hij het pakket niet afleveren. Ik had je hier graag over gesproken maar ik kon je telefonisch niet bereiken. Ik heb je inmiddels gemaild, hopelijk kunnen we het snel oplossen. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Drukwerk ziet er keurig en kleurig uit. Ook heel snel bezorgd. Postnl maakte er een potje van. Pakje werd zonder bericht bij de buren in het schuurtje geflikkerd.
Hallo Wout, Dat is wel heel slordig van de bezorger. Gelukkig hebben de buren het pakket in goede staat gevonden. Fijn dat je tevreden bent met het drukwerk, bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Bestel er regelmatig, altijd goed werk, altijd optijd geleverd en als er wel een probleem is is het ook altijd zo opgelost.
Hallo Britt, Foutjes en problemen zijn er om te worden opgelost! Bedankt voor jouw mooie review, hier worden we erg blij van. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ruime keuze met genoeg mogelijkheden, voor hele schappelijke prijzen.
Hi Renate, De allerallerallerleukste verdient natuurlijk ook het allerallerallermooiste kaartje! Dank je wel voor jouw mooie review. We wensen je veel plezier van de kaarten. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Een makkelijk en duidelijk proces en ook nog betaalbaar. Wel missen wij de variant om 1500 flyers te bestellen. Een deel gooien wij dus weg.
Hallo Leendert, Bedankt voor jouw fijne review en de feedback. We zijn met je eens dat tussenliggende oplages prettig zouden zijn maar om onze prijzen zo laag mogelijk te houden maken wij gebruik van combinatiedruk waarbij verschillende orders met elkaar gecombineerd worden. De tussenliggende oplages zouden veel duurder worden omdat die niet gecombineerd kunnen worden. Omdat we voor de tussenliggende oplages niet apart machines opstarten is het uiteindelijk wel wat duurzamer. Mocht je verder nog vragen hebben dan horen we dat graag! Je kunt me bereiken via [email protected] t.a.v. Michelle. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
wij hebben een bestelling geplaatst omdat onze zoon voor zichzelf begint .dus kreeg hij dit kado,was erg heeeeel erg blij mee dus bedankt gr.
Hallo Hans, Wat een superleuk cadeau-idee! Wens je zoon ook namens ons veel succes met zijn nieuwe bedrijf. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ik werk alleen met Drukwerkdeal omdat ze gewoon goed, snel en betaalbaar zijn :-))
Wow Ellen, We gaan er gewoon een beetje van blozen, dank je wel voor de complimenten! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Vorige mijn bestelde vlaggen ontvangen. Keurig verpakt en op tijd. Maar ja, dat is zoals gebruikelijk. Gemakkelijk te bestellen, eenvoudig samen te stellen én te betalen. Kortom zeer goed, zoals gebruikelijk
Hallo Klaas, Wat fijn dat je zo tevreden bent, bedankt voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Dezelfde dag beginnen met productie, volgende dag geleverd. Super blij met de kaartjes. Sizing guide super handig.
Hi Jimmy, Snel, sneller, snelst, dat was het zeker wel! Bedankt voor jouw lovende woorden en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Al 10 jaar trouwe klant en nooit teleurgesteld.
Beste mevr. Ruijs-Bosman, Dank u wel voor de mooie review. Tien jaar alweer! We zijn erg blij met zulke trouwe klanten, op naar de volgende tien. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Goede kwaliteit, snelle service
Hallo Linda, Dank je wel voor voor jouw review. Veel plezier gewenst van de bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Een hoge mate van gebruikersvriendelijkheid
Hi Victor, Dank je wel voor jouw mooie review. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat, de combo van de foto met het materiaal lijkt me fantastisch. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Duidelijke software om dit resultaat te krijgen.
Hallo Fons, Het is een mooie poster geworden! Bedankt voor jouw positieve review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Top! Snel geregeld, mooie prijs en goede kwaliteit!
Hallo Bart, Bedankt voor deze enthousiaste review, veel plezier gewenst van het spandoek. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Duidelijke informatie via website. Goede kwaliteit en korte levertijden.
Hallo Cees, Bedankt voor jouw review, fijn om te lezen dat je tevreden bent over de informatie op onze website! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Hi Rob, Net zoals jouw review, die kan ook niet beter! Dank je wel! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
I've placed an order for several big items, from A4 prints to meters worth of canvas prints. Most of the order arrived with some form of damage, there were unremovable hand prints on the expensive canvas from internal handling, seemingly some sort of glue or oil that permanently damaged the print. The rest of the order, meaning the regular poster prints, came with torn-off edges and linear bend marks all over. It's been over 30 hours now and still no customer support answer. Absolutely distasteful.
Hello Andrei, Thank you for writing a review. We are very sorry to hear that your order arrived damaged and that you have not received a response from our customer support team. I checked the account hoping to be able to offer you an immediate resolution for your complaint but unfortunately I am unable to find the complaint in our system. Would you kindly let me know which order(s) the complaint concerns? And I will get back to you as soon as possible. You can send an email to [email protected] - Rebecca or call us at 088-8855222. Kind regards, Rebecca Webcare Specialist
Goed meedenken van de medewerker, toen ik een fout gemaakt had. Werd prima opgelost!
Hey Rob, Dankjewel voor deze mooie review. Wat fijn om te horen dat we jou hierin hebben kunnen ondersteunen! We zoeken graag altijd graag samen met onze klanten naar een passende oplossing. We hopen je snel weer terug te zien voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik laat al jaren ons drukwerk bij Drukwerkdeal drukken en ik ben een zeer tevreden klant. Natuurlijk gaat er wel eens wat verkeerd, maar mijn ervaring is dat wanneer dit (sporadisch) eens gebeurt, het altijd zeer coulant wordt opgelost. Het meeste drukwerk gaat gewoon meteen goed en is van mooie kwaliteit. Aanrader.
Beste, Enorm bedankt voor deze mooie woorden! Het is fijn om te horen dat je zo tevreden met ons bent. Wij zijn ook erg blij met trouwe klanten zoals jij! Op naar nog vele jaren met mooi drukwerk! :-) Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik heb 's avonds besteld, op de site stond verwachte levertijd na 3 werkdagen. Maar ik had het na 2 werkdagen al in huis. Het ziet er mooi uit, goede kwaliteit.
Dag Daniëlle, Dankjewel voor jouw mooie review, wat fijn om te horen dat jouw drukwerk zo snel is geleverd en dat je er blij mee bent. Daar doen we het voor! Tot snel weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Prettig. Goede support.
Hi Marijke, Dankjewel voor jouw mooie review! Fijn dat we je hebben kunnen helpen met jouw drukwerk. Veel plezier ermee en graag tot de volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer