Laden reviews...
35 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de snelle levering en betrouwbare service. Het bestelproces is eenvoudig en de communicatie is duidelijk. De productkwaliteit blijft hoog en de verpakking is goed. De algehele ervaring is positief en de prijs-kwaliteitverhouding is gunstig.
Snelle levering en mijn bestelling super snel hersteld. Goede communicatie en zeer vriendelijk. Ga bij een volgende bestelling zeker weer met ABCDarts in zee..
5 April 2026
Henk
Delfzijl
Prima produckt levering kan sneller.
3 April 2026
David
Asten
Vlotte antwoorden via mail en klantvriendelijk. Snelle levering.
27 March 2026
Bart
Westerland
18 March 2026
DW
Hengelo
Via de site is het makkelijk om online spullen te bestellen. Daarnaast kan je ook via de mail ook om advies vragen c.q. nadere informatie vragen. Er wordt snel gereageerd en dus kan je snel je totale bestelling doen.
9 March 2026
Femke
Tilburg
Wat ik besteld had werd snel geleverd.
9 March 2026
Nick
Nieuwkoop
Snelle levering zonder iets te missen. Pijlen zijn ff wennen, maar dat zal met elke nieuwe pijl zijn geweest.
27 February 2026
Eric
Velp
Binnen een dag bezorgd, top!
25 February 2026
Richard
Den Haag
Bought a set of darts and I'm delighted there exactly the same as my previous set delighted with my purchase
8 February 2026
Peter
Ireland
het was heel goed
6 February 2026
connart
landen
Hoogwaardige dart artikelen, goed verpakt! Ik ben zeer tevreden
5 February 2026
Marcel
Almere
Super mooi dartbord en werkt goed
2 February 2026
Jannes
Zuidlaren
Mijn pakketje was al binnen 2 dagen binnen en het was gewoon een fijne service
28 January 2026
Brett
Hank
Goede en snelle service levering
28 January 2026
Marco
Nieuwstadt
Goed ervaring! Verkeerde pijltjes besteld, maar kon zonder probleem ruilen en prima afgehandeld !
21 January 2026
Wim
Wijk en aalburg
Direct verstuurd na de betaling. Meteen een bevestiging, tracking, alles zoals beschreven. In tegenstelling tot sommige "grote" concurrenten, is abcdarts wel van hun woord. Snel, vlot, geen gedoe. Ik koop zeker terug bij hen!!
Peter
Woumen
Bestelling werd snel geleverd, er ontbrak echter 1 product, na contact via het contactformulier op de website werd het ontbrekende product ook snel nageleverd. Al met al zeer tevreden.
Tarek van Stralen
Amersfoort
Prima ervaring met het bedrijf, jammer dat de de streep van de okki schuin loopt. Verder prima, lekker snel geleverd.
Jet
Almelo
Vlotte afhandeling en levering order.
16 January 2026
Patrick
Diksmuide , Belgie
Beste, Op 30 december heb ik een bestelling bij jullie geplaatst, maar deze heb ik helaas nog niet morgen ontvangen. Hierover heb ik een mail naar jullie gestuurd, maar hier heb ik helaas nog geen reactie op mogen ontvangen. Ik zie graag een reactie tegemoet! Met vriendelijke groet, Elise van Peer
Beveelt niet aan
12 January 2026
Elise
Etten-Leur
fantastisch geregeled met kerstdagen dag erna meteen in huis
27 December 2025
julian
born
Allereerst bedankt voor de levering, De kaarten zijn een leuk spel om de training aangenaam en aanmoedigend te maken... De verlichtingsring in gebruik genomen en prachtig zicht en geen schaduw meer! Van harte dank, Roger
23 December 2025
Roger
Geetbets
Goed en snel geleverd.
16 December 2025
Ria
Zwolle
I phoned after making an order for something that needed urgent delivery, and although he couldn’t guarantee it, David made sure it was posted that day (and it arrived on time). Will definitely be buying from ABC Darts again!
8 December 2025
Daniel
Leiden
Als leek kreeg ik van David heel vlug een mooi onderbouwd voorstel dat in de juiste prijsklasse viel. Ook wanneer, door Black Friday, ik informeerde naar de levering, heeft David dit onmiddellijk nagezien en mij geïnformeerd. Bij levering zond ik hem nog een ontvangstbevestiging en ook daarop kreeg ik een vriendelijke dank.
5 December 2025
Patrick